100.000 dionica prodaje se na 6 kn!
p.s. sad ga je smanjio na 30.000 komada
To je pošteno.
Oni bi van i nude kupnju velikog paketa.
To je pošteno.
[/quote]
“Veliki” hoce van,a “mali” kupuju!
Sto kada “mali” ostanu bez casha,a veliki imaju puno toga iz repo-poslova?
Uvijek se ,kod nas,u slicnim situacijama stvaraju “teorije urote” i “netko to kupuje”,ali se zaboravlja da je cilj kasnije prodati po visoj cijeni,zar ne?Kome prodati kasnije po” bilo kojoj”cijeni,ako veliki prodaju,a mali su ograniceni novcano?
očito je na jutarnjem kolegiju upozoren da bespotrebno gubi novce , i da je pametnije to rasprodati ako se već odlučilo na višim razinama
da vidimo tokom dana tko će ga pokupiti
očito je na jutarnjem kolegiju upozoren da bespotrebno gubi novce , i da je pametnije to rasprodati ako se već odlučilo na višim razinama
da vidimo tokom dana tko će ga pokupiti
na 6 kn ga neće nitko pokupiti….na 5 kn mogao bi prodati dio, a na 3-4 kn vjerojatno sve…ovisi koliko se njemu žuri, ali shvatit će da je 6 kn previsoka cijena za tolike količine….
To je pošteno.
[/quote]
ne znam baš, Posejdone, mislim da se to ne radi tako
ja bih prvo nazvao svog brokera da ga proda, mislim u interesu mu je za cca 100+ EUR provizije da okrene par brojeva i nađe kupca, čemu služe inače brokeri?
ako je mislio prodavati sam onda postoje skriveni nalozi
ja bih rekao da se ipak radi o ‘nalogu plašitelju’ da se mali igrači istresu
moje mišljenje, ima netko da se ne slaže s time?
I ja se slažem.
Za ovakve velike količine se može napraviti i izravni dogovor preko brokera.
Sama kupoprodaja može ići preko redovnog trgovanja ili preko OTC-a.
ja se ne slažem s time jer da je za taj paket bilo interesa, nema sumnje da bi ga već prodao van burze…a to što prodaje preko burze govori da ga nije uspio prodati izvan… uostalom, najbolji je dokaz to što je u dometu svakom kupcu koji ga želi kupiti na 6 kn
uostalom, i na VPIK-u je br.1 iz top10 stavio na prodaju cijeli svoj paket što znači da nema teorija urote niti pritiskanja cijene nego ljudi jednostavno žele prodati
To je pošteno.
[/quote]
ne znam baš, Posejdone, mislim da se to ne radi tako
ja bih prvo nazvao svog brokera da ga proda, mislim u interesu mu je za cca 100+ EUR provizije da okrene par brojeva i nađe kupca, čemu služe inače brokeri?
ako je mislio prodavati sam onda postoje skriveni nalozi
ja bih rekao da se ipak radi o 'nalogu plašitelju' da se mali igrači istresu
moje mišljenje, ima netko da se ne slaže s time?
[/quote]
Ocito da kupaca nema!
Ja se mogu sloziti s Vama ako se ne radi o dionicama u stecaju ili “privremenim mjerama”,ali ovdje to nije slucaj!
Niču nalozi na prodaji, cijena mora dolje ovo sada je preskupo za nas koji smo ovo kupovali po 80 kn prije par godina.