BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovim tempom su Podravska i Splitska banka vani za manje od mjesec dana.

A onda?

🙂

Da, samo mi mali trebamo kupiti sve te dionice od njih…koliko ono komada?
[/quote]

Gle, dans je (do sada) netko prodao preko 61.000 dionica.

Ali je to netko i kupio.
Bude i ostatak.

[/quote]

Kad gledam kupovne naloge, čini mi se da kupuju samo mali…bilo bi lijepo da me dojam vara 🙂

Ignore: KressoM, delux

Opaka igra velikih!Do GS sto prode,prode!

na dane prodaje uglavnom je bilo jako jugo

07, 13, 14 studenoga i danas

– ovo će padati i padati.
– bez – bla, bla, bla

– I love this game.
Pozdrav !

Belje ima najmanji pad dionica Todexa . Dok su Ledo i Jamnica minus 92%, ovdje 76%

Stanje na 17.11.2071.

1. AGROKOR D.D. 2.396.157 29,17%
2. KBZ D.D. 1.168.398 14,22%
3. PODRAVSKA BANKA D.D. 990.962 12,06% -9.921
4. SPLITSKA BANKA D.D. 170.000 2,07% -30.000
5. ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D. 103.343 1,26%
6. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA 59.587 0,73%
7. Privredna banka Zagreb d.d. 40.473 0,49%
8. CIKOJEVIĆ TATJANA 36.000 0,44%
9. DEKANOVIĆ SONJA 35.863 0,44%
10. AUCTOR D.O.O. 30.000 0,37%
UKUPNO 5.030.783 61,24%

Ovaj skrbnicki od Podravske vec danima rasprodaje, iako su malo usporili… A ovaj skrbnicki od Splitske je tek 17.11. rijesio 30.000 kom (tolko ima broj 10 recimo)…

Kada je Todoric, veliki hrvatski sin, rekao da Belje vrijedi 1 kunu da li je mislio na dionicu ili na cijelu firmu ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

Koja jos firma iz Todexa vrijedi oko 10% od nominale. Jos kad se uzme u obzir da je nominala bila 100 Kn, znaći oko 5% nekadasnje nominale. Jos kad se uzme u obzir da je na burzi kotirala oko 350 Kn znaći oko 1% nekad najvise cijene.
Znaći da je Belje najgore proslo sto se tiće dionica, a u stvarnosti je sasvim druga prica znaći nekom se opasno zamjerila.
Belje je sigurno jedna od jaćih skoro najjaca u sastavu pa se onda pitam koliko su ostale dionice iz sastava koncerna prenapuhane.

Kad gledam kupovne naloge, čini mi se da kupuju samo mali…bilo bi lijepo da me dojam vara 🙂

Ili veliki paze da ih se ne vidi.
Npr. onaj mađarski veleposjednik…?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Kada je Todoric, veliki hrvatski sin, rekao da Belje vrijedi 1 kunu da li je mislio na dionicu ili na cijelu firmu ?

🙂

Belje ima najmanji pad dionica Todexa . Dok su Ledo i Jamnica minus 92%, ovdje 76%

I što bi ti sada? Da ZSE dekretom smanji i cijenu Belja na -92%?

Ovim tempom su Podravska i Splitska banka vani za manje od mjesec dana.

A onda?

🙂

Da, samo mi mali trebamo kupiti sve te dionice od njih…koliko ono komada?
[/quote]

Gle, dans je (do sada) netko prodao preko 61.000 dionica.

Ali je to netko i kupio.
Bude i ostatak.

[/quote]

[/quote]

nebih rekao da su mali postavili nalog od 14500 komada na bid 30 sekundi prije nego su ih poklopili na 5,50 kn, netko kupuje a tko je vidjeti će se uskoro , nebih se iznenadio novog imena u top-10

prošlo je od uključujući petak , ponedjeljak i utorak – oko 150-200 tisuća dionica , a prosječna jedva pala u odnosu na petak , oko 0,40 lipa

100.000 dionica prodaje se na 6 kn!
p.s. sad ga je smanjio na 30.000 komada

New Report

Close