BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@jmz, zahvaljuješ mu se na ničemu, na obićnim konstrukcijama nekompetentnog korisnika foruma…

u privitku se nalazi odgovor društva belje na upit dioničara tčk.4

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Jedina opcija je da mnogi samo s..u što bi moglo biti, a možda već sutra cijena bude po dionici 100 Lp, u stvari možda bude 100 Kn.
Što bi bilo kad bi bilo boli me ona stvar i za vase misljenje.
Covjek kad po vasem nahođenju radi onda dobro i na j..e.

Naravno,sam svatko odlucuje o svojim investicijama i svoje greske placa.
Tako je uvijek bilo i tako ce biti.
Vi imate pravo provjeriti da li su do sada bili u pravu oni koji su pisali “ovako ili onako”!
Imate pravo i ne slusati nikoga.

https://www.vecernji.hr/vijesti/sud-u-sarajevu-odbio-priznati-lex-agrokor-otvoren-je-put-prema-najgorem-scenariju-1207886
Kad nam bosanci nisu naklonjeni mogu si misliti kako će Agrokorove kompanije proći u Srbiji. Ovi Rusi iz Sberbanke su spremni podmazati gdje god treba da se domognu barem nečega da bi naplatili svoja potraživanja. Odluka me uopće ne čudi.

Sebi ce napraviti najvise stete ako ostanu pri ovoj odluci

@jmz
, zahvaljuješ mu se na ničemu, na obićnim konstrukcijama nekompetentnog korisnika foruma…

Ovo u privitku gotovo da nema veze sa onim o cemu raspravljamo,osim da potvrduje moje procjene i videnje problema.
Tko je kompetentan,vidljivo je iz dosadasnjih postova,kada sam probleme ove tvrtke predvidio godinama prije zbog konstantnog zaduzivanja sa visokim kamatama koje ovakve firme ne mogu podnijeti dugorocno.
Nisam pisao “hvalospjeve” za nesto sto je bilo ocito da nije dobro,kao vi.
Firma je prakticno u nekoj vrsti”predstecaja i stecaja sa pokusajem preustroja”,a dobro znamo kako dotadasnji dionicari zavrsavaju u tim potupcima,zar ne?Gube sve ili gotovo sve.

Jedina opcija je da mnogi samo s..u što bi moglo biti, a možda već sutra cijena bude po dionici 100 Lp, u stvari možda bude 100 Kn.
Što bi bilo kad bi bilo boli me ona stvar i za vase misljenje.
Covjek kad po vasem nahođenju radi onda dobro i na j..e.

Naravno,sam svatko odlucuje o svojim investicijama i svoje greske placa.
Tako je uvijek bilo i tako ce biti.
Vi imate pravo provjeriti da li su do sada bili u pravu oni koji su pisali "ovako ili onako"!
Imate pravo i ne slusati nikoga.
[/quote]

http://www.poslovni.hr/media/forum-user-upload/files/d2/d25336c841bf79422231a6f2146235c4.pdf

bisakovi – možete vi malo kao pravnik pojasnit ovu točku 4 – vidim da ste dosta aktivni na temi ledo i belje , pa onda sigurno i ovo možete pojasnit… sa nekog savjetodavnog pravnog neovisnog aspekta

Uf, Podravska banka skrbnički i dalje prodaje i zadnje stanje pokazuje da je prodao čak 43.581 dionicu?!? To znači da je u ponedjeljak on prodao više od pola protrgovanih dionica! …a ima još 1.022.177 dionica….

Ignore: KressoM, delux

neka prodaju , pokupit će se to po malo , iako bi im bilo pametno da to ponude Agramu po nekoj uvečanoj cjeni iznad 10 kn – ne sumljam da nebi postigli dogovor , jer ovakva prodaja na ovim nivoima je čisto kokošarenje , mogli su te pakete riješavati i prije blokade na nivou 20 kn…

@jmz
, zahvaljuješ mu se na ničemu, na obićnim konstrukcijama nekompetentnog korisnika foruma…

Ovo u privitku gotovo da nema veze sa onim o cemu raspravljamo,osim da potvrduje moje procjene i videnje problema.
Tko je kompetentan,vidljivo je iz dosadasnjih postova,kada sam probleme ove tvrtke predvidio godinama prije zbog konstantnog zaduzivanja sa visokim kamatama koje ovakve firme ne mogu podnijeti dugorocno.
Nisam pisao "hvalospjeve" za nesto sto je bilo ocito da nije dobro,kao vi.
Firma je prakticno u nekoj vrsti"predstecaja i stecaja sa pokusajem preustroja",a dobro znamo kako dotadasnji dionicari zavrsavaju u tim potupcima,zar ne?Gube sve ili gotovo sve.
[/quote]

@Bisakovi

pojednostavljenim rječnikomVam lijepo piše
da UPRAVA NEZNA koliki je stvarni dug,
SAVJET: procitati 2-3 puta
a da ne gubite vrijeme u privitku je najvažniji dio

U ovom dokumentu koji je vrlo koristan točka br. 4 je praktički nebitna, ako znate išćitati točke br. 8 i 9. koje su ključne!

Ali svatko neka bira za sebe na što će staviti naglasak.
Veličinu jamstava ili obvezu vladajućeg društva da djeluje u skladu sa čl. 501 ZTD-a.

La vita e bella!

kako komentirate sljedeće činjenice:

-02.11.2017 uprava obavještava dioničare o dospjelosti jamstava
-u dokumentu koji je objavio Barbosa vidljivo je da za stanje po sudužništvima i jamstvima uprava zna
07.04.2017.
-12.04.2017. uprava odgovara na upit ZSE da nema informacija koje mogu utjecati na cijenu financijskog
instrumenta BLJE-R-A, vec se poziva na medije

Zaboravio sam privitke

New Report

Close