Kao što valjda primjećuješ, ja nigdje nisam rekao da će Grgić nešto odlučivati, nego sam rekao kakvi su prijedlozi na stolu.
Kao što valjda primjećuješ, ja nigdje nisam rekao da će Grgić nešto odlučivati, nego sam rekao kakvi su prijedlozi na stolu.
To je tocno.Samo sam htio napomenuti da “Grgic solira” i da je prakticno nemocan.
Plavi,
mi smo se dobro razumjeli.
Smanjenje kapitala i nominale može ići na 10, 20, 30 ili bilo koji drugi broj, ali za to, trenutno, zapravo uopće nema razloga. Ako se gubitak iz 2015. i 2016. prebacuje na buduće očekivane dobitke onda smanjenje kapitala nema rezona. Ti to jako dobro znaš.
A što će biti prijedlog na skupštini ćemo vidjeti.
Možda bude tih tvojih "odokativnih" 20 kn ,a možda bude ovo što predlaže Grgić.
Pa gubitak se očito ne prebacuje na buduće razdoblje, jer su takvu odluku donijeli prošle godine, a sada tu istu odluku mjenjaju ..
lp
Joj, Plavi daj pročitaj tekst!
Prijedlog je da se odluka mjenja jer je se nakon revizije promijenio iznos gubitka (povečao se), pa je zato potrebno uskladiti (promjeniti) odluku o pokriću tog novog izračuna gubitka.
Joj, Plavi daj pročitaj tekst!
Prijedlog je da se odluka mjenja jer je se nakon revizije promijenio iznos gubitka (povečao se), pa je zato potrebno uskladiti (promjeniti) odluku o pokriću tog novog izračuna gubitka.
U pravu si, vjerojatno je to u pitanju, jedino ako nije.
Vidjet ćemo.
lp
Smanjenje kapitala i nominale može ići na 10, 20, 30 ili bilo koji drugi broj.
Treba razmišljati i da moguće smanjenje kapitala može ići u smjeru spajanja 2, 3, 4 dionica u jednu nominale 10 kn. Ne govorim da će se to ovdje dogodit i nisam radio nikakve izračune ali treba i to imat na umu. Ovo je kocka.
Treba razmišljati i da moguće smanjenje kapitala može ići u smjeru spajanja 2, 3, 4 dionica u jednu nominale 10 kn. Ne govorim da će se to ovdje dogodit i nisam radio nikakve izračune ali treba i to imat na umu. Ovo je kocka.
[/quote]
Sve je moguce,po meni,osim da “razvodnjavanja” ne bude!
Sada se kupuje “macak u vreci”.
[/quote]
Sve je moguce,po meni,osim da "razvodnjavanja" ne bude!
Sada se kupuje "macak u vreci".
[/quote]
Razvodnjavanje u odnosu na što?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
U odnosu na DOSPJELI DUG po jamstvima za maticu-koncern ,koji je postao i dug tvrtki-kceri sto je vec puno puta objasnjeno i u medijima od uvazenih strucnjaka i ovdje na forumu.
Imate uskoro skupstinu,pa trazite nekoga iz uprave da Vam objasni ako nesto nije jasno.
To je definitivno najbolje mjesto za dobiti odgovore o daljnjim planovima restrukturiranja.
Jedina opcija je da mnogi samo s..u što bi moglo biti, a možda već sutra cijena bude po dionici 100 Lp, u stvari možda bude 100 Kn.
Što bi bilo kad bi bilo boli me ona stvar i za vase misljenje.
Covjek kad po vasem nahođenju radi onda dobro i na j..e.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
U odnosu na DOSPJELI DUG po jamstvima za maticu-koncern ,koji je postao i dug tvrtki-kceri sto je vec puno puta objasnjeno i u medijima od uvazenih strucnjaka i ovdje na forumu.
Imate uskoro skupstinu,pa trazite nekoga iz uprave da Vam objasni ako nesto nije jasno.
To je definitivno najbolje mjesto za dobiti odgovore o daljnjim planovima restrukturiranja.
[/quote]
Zahvaljujem na vrlo preciznom odgovoru.