Dakle, skrbnički račun Podravske banke ovo ruši.
Jel netko zna čije su to zapravo dionce?
Imaju ih 1.065.758 komada
Vjerovatno je to rezultat repo poslova.
Mislim da ce oni najprije prodavati dionice jer njima (bankama,fin. institucijama) novac jedino ima znacaj.
Provjerite koliko je dionica steceno repo poslovima pa mozete pratiti prodaju.
Oni ce vjerovatno sve pokusati prodati.I mi bismo ucinili isto da smo na njihovom mjestu.
Pa sta nije to onaj koji se iskrcavao vec u 3. mjesecu, imali su milju i 700 tisuca. Navodno se tad pricalo netko tko je dobio dionice zauzvrat duga.
Pa sta nije to onaj koji se iskrcavao vec u 3. mjesecu, imali su milju i 700 tisuca. Navodno se tad pricalo netko tko je dobio dionice zauzvrat duga.
Provjerite u vlasnickoj strukturi -promjenama 10 najvecih dionicara od pocetka godine i danas sto se desavalo ili zamolite Privremenu upravu da Vam “otkrije” tko je i koliko dionica stekao repo-poslovima u navedenom periodu.
Da bi se srušila skupština društva, potrebno je 25% + 1 dionica. Tko toliko posjeduje?
/www.tportal.hr/biznis/clanak/gotova-skupstina-belja-grgic-opet-podrzao-todorica-20170606
Da bi se srušila skupština društva, potrebno je 25% + 1 dionica. Tko toliko posjeduje?
/www.tportal.hr/biznis/clanak/gotova-skupstina-belja-grgic-opet-podrzao-todorica-20170606
[/quote]
Aj, hoj prijatelju!
Jel ti vidiš što smo sve proživjeli od 2007?
Ali da ne privatiziramo portal,
– da sam ja Grgić i da mi se ovako nude dionice, sve bih napravio da ih stavim pod svoju kontrolu.
Naravno, ne bi ih sam kupovao jer bi ušao u obavezu davanja ponude za preuzimanje.
Ali imati ključnu ulogu u skupštini upravo pred konačni dogovor vjerovnika je neprocijenjiva moć.
Svakakve su tu igre još moguće.
@Posejdon
Sve si rekao u zadnjoj rečenici.
Sjećaš li se Zadra..2007? E da sam tada u žutoj lokvi ostavio “gazdu portala” nitko danas ne bi bio moderiran….(šalim se, naravno)
@Posejdon
Sve si rekao u zadnjoj rečenici.
Sjećaš li se Zadra..2007? E da sam tada u žutoj lokvi ostavio "gazdu portala" nitko danas ne bi bio moderiran….(šalim se, naravno)
Ha-ha-ha!
Sada smo u opasnosti da nas Vjeko “cenzurira”.
AJMEEEEEEE!!!!
Pogledaj fotku u prilogu!
Još tri dana i možemo proslaviti 10 godina od našeg druženja!
Još nosim privjesak kojeg sam za tu priliku dao izraditi.
VJEKO, javi seeeeee! 🙂
I pozdravljam Barakudu. 🙂
Ah, bila su to vremena……
I koji je sad zakljucak za daljnje kretanje cijene, kad ovaj to rasproda?
I koji je sad zakljucak za daljnje kretanje cijene, kad ovaj to rasproda?
Ako nemas 5-6 milja kuna viška da to ulupaš u BLJE, najbolje ti se postaviti na cca 1kn……i čekati VDKT scenarij……
Uf, ako ovi prodaju onda neće biti skorog rasta. Nije ni čudo onda što je onaj probao prošli tjedan prodati svojih 100.000 komada na 9 kn….
Uf, ako ovi prodaju onda neće biti skorog rasta. Nije ni čudo onda što je onaj probao prošli tjedan prodati svojih 100.000 komada na 9 kn….
[/quote]
Da je htio prodati svih 100000 komada ne bi se postavio u 13:00 h, odnosno postavio bi takvu cijenu da mu prodje svih 100000 komada (to je mislim bilo oko 7 KN). Imam pregled do 30 naloga u dubinu.
On je sa postavom 100000 komada napravio ravnotezu (Ind cijenu) na 9 i koliko se sjecam usao je jos jedan nalog ispod njega. Do tada je cijena bila preko 10 Kn.
prodavali su oni početkom godine jedan dio te pozicije na 18 -20 kn , neznam točno kako se razvijala stvar , ali mislim da su im to agramovci pokupovali na tim cjenama , u jeku onog zaleta da okrupne udjele u nekim firmama agrokora , koje su im bile u interesu , stoga bi prije očekivao neki dogovor sa mogućim zainteresiranim stranama ako se odluče na prodaju ovog paketa , na nekim znatno višim cjenovnim područjima od trenutnih