u svakom slučaju neće biti dosadno kad se konačno krene trgovati
EBITDA 111 milijuna plus
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/0d8ivUhb9ZY2wWS2wiZE0Q==.pdf
nevjerojatno!?? :-)))
Uz projekciju ovakve EBITDE biti ce duplo veca nego 2016. Ali uz dugove i ako haircut bude 50 % biti ce vrijednost od 8 kn po dionici prilicno fer. Dalje cemo vidjeti 🙂
Za haircut cemo isto vidjeti. Pogotovo kada se ustanovi koliko dugujemo americkim fondovima i njihovim penzićima 🙂
Uz projekciju ovakve EBITDE biti ce duplo veca nego 2016. Ali uz dugove i ako haircut bude 50 % biti ce vrijednost od 8 kn po dionici prilicno fer. Dalje cemo vidjeti 🙂
Za haircut cemo isto vidjeti. Pogotovo kada se ustanovi koliko dugujemo americkim fondovima i njihovim penzićima 🙂
E Renči moja, na temelju previše “bumo vidjeli” pretpostavki si došla do “fer” cijene dionice.
Tržište ionako nebude slušalo niti tebe niti mene.
Bas tako. Ali drago mi je da smo fer vrijednost sa 0 kn pomaknuli na 8 kn.
Ocekujem nakon deblokade da bi mogla preko 20 kn
Sve dok se ne rijese garancije realna cijene belja, leda, jamnice, zvijezde… je 0 kuna, treba toga biti svjestan.
Mozda svi dionicari izgube sve, mozda manji ili veci udio, nadam se da nece ali treba biti svjestan da postoji mogucnost, i to poprilicno velika.
Ali ja mislim da ce se prije otvaranja trgovine neke stvari znati.
Pozdrav svima,
A evo opet Renči ne može da napiše ili nešto negativno ili on bi opet moglo bi biti , biti če cijena ovakva ili onakva,
pa daj napiši jadan put nešto pozitivno ako je več izvješče jako dobro, ti odmah u suprutno smijer, pa pričekajmo još da vidimo izvješče za 2016 i onda u šoping ili ne , a isto ima tu velikih koji če odrediti di če cijena krenut, a ja vjerujem da up, up, …..živi bili pa vidjeli, lp
A jeste li u izračun ukalkulirali to da tvrtke sastavnice Agrokora a tako i Belje trenutno ne plaćaju nikakve obaveze prema financijskim institucijama zbog Lex Agrokora. U takvom poslovanju pričati o nekoj dobiti jer ništa ne plaćaš nego samo gomilaš keš za koji misliš da je tvoj a nije, je više nego djetinjasto.
To vam je isto kao kada netko otvori neki obrt pa krene poslovati i kaže kako mu ide odlično a u prva 3 mjeseca dok ne prođe kroz državnu mašineriju i ne stižu mu nikakvi računi. Već nakon 6 mjeseci se u većini slučajeva zatvara jer obaveze stignu sve na hrpu i ne možeš poplaćati.
E Renči moja, na temelju previše "bumo vidjeli" pretpostavki si došla do "fer" cijene dionice.
[/quote]od nula smo dosli vec na 8 kn,i to je napredak..idemo dalje 🙂
ne treba smetnuti s uma da su isplaćeni i poticaji, ne mogu točno reći koliki iznos, jer ne pratim, ali toga više biti neće ove godine
E Renči moja, na temelju previše "bumo vidjeli" pretpostavki si došla do "fer" cijene dionice.
[/quote]
Ne, nije bas tako ” jednostavno kak si mislis “. Nego sam se uvijek pitala kako to da je cijena koju je Agram branio bila 8 kuna. Kako to da su stjecali dionice Belja bas po 8 kuna. Zasto 8 kuna? E pa sada se pocinje razviditi zasto bas 8 kuna. Ima, izgleda, uporiste u fundamentima. Ocito da je 8 kuna sidro oko kojega ce se orbitirati 🙂
IMHO