BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad se ocekuje trgovanje dionicom dali neko zna?””

Ja izmišljam?
Pa sad vam citiram zadnjih 100 vaših postova i u svakom će pisati stečaj.
I zašto vi imate potrebu stalno nekog poklapati sa stečajem?
Pišete svaki dan identične postove na svim agrokorovim temama i tako unatrag 4 mjeseca.
Niste sami sebi dosadni?

Ja izmišljam?
Pa sad vam citiram zadnjih 100 vaših postova i u svakom će pisati stečaj.
I zašto vi imate potrebu stalno nekog poklapati sa stečajem?
Pišete svaki dan identične postove na svim agrokorovim temama i tako unatrag 4 mjeseca.
Niste sami sebi dosadni?

Da,stalno izmisljate i izvrcete moje rijeci!
AGROKOR i tvrtke kceri ukljucivo i BELJE i jesu i sada u “rezimu prinudne uprave” po'” Lex Agrokor-u”
sto nije nista drugo nego neka vrsta kontroliranog stecaja sa pokusajem preustroja.
Pisem,izmedu ostalog i stoga da ukazem da vi i neki drugi “forumasi” zbog neznanja ili namjere daju netocne ili nepotpune informacije vezano za ovu i neke druge teme i dionice.
A to sto cu i koliko pisati,definitivno se vas ne tice!

Da budem malo ciničan….s pogledom unazad godinu dana
Bar se ne moramo bojati istiskivanja malih dioničara
he he….

Sada se preslaguju karte, ali dobre karte su uvijek dobre karte!
rado cu ih prepustiti oko 40 kn

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

mislim da ce dionica stvarno biti 1kn..kako je rekao gdin.predsjednik prije nekoliko godina..
svaki dan izade neki mutant od kostura iz ormara..sunce ti poljubim u dva dana 70 milja. kuna isplivalo..
cekam samo kad pocnu izvlaciti kosture iz belja..a nadam se da ce uskok ocititi belje od lopuza..

kad se ocekuje trgovanje dionicom dali neko zna?''''

Vaš link …

Prema odluci HANFE iz dokumenta sa gornjeg linka: “…trgovanje se obustavlja do kraja sljedećeg trgovinskog dana nakon dana kada Izdavatelj objavi revidiran FI za 2016. g.”

Kako je najavljeno da će to biti 31. 7. (ponedjeljak) trgovanje bi trebalo početi u srijedu, 2. 8.
Ovo vrijedi pod pretpostavkom da novi FI stvarno bude objavljen 31. 7.

La vita e bella!

Ja i dalje nemam straha za Belje niti proizvodne kompanije u sastavu Agrokora. Sve će ispasti na dobro samo se sve prolongira. Važno je da je rak rana hrvatskog gospodarstva koja je stvarala enormni dug i nelikvidnost – VANI! Sada se preslaguju karte, ali dobre karte su uvijek dobre karte!

bitno da todorić bude isključen iz vlasništva i upravljanja jer on je isisavao keš iz inače dobrih firmi i opterećivao ih velikim jamstvima i obvezama, sve kako bi se holding mogao širiti na sve strane kao rak! sad je to silom prilika (dugova) zaustavljeno i koliki god da budu akumulirani gubici (spominje se 15-ak milijardi kuna) to je sve prošlost.
ono što je bitno je koliki će biti otpisi dugova i kakva će biti budućnost kompanija koje su do sada bile u sustavu agrokor (pa tako i belja) tj. hoće li ići u prodaju ili će ostati i dalje unutar sustava.
ja navijam za prodaju agrokorovog udjela jer tek tada će se ove kompanije moći razvijati na tržišnim osnovama i tek tada će njihovo poslovanje i njihovi rezultati biti fer valorizirani na burzi

Ignore: KressoM, delux

hvala kolega n ainfo.

Ja i dalje nemam straha za Belje niti proizvodne kompanije u sastavu Agrokora. Sve će ispasti na dobro samo se sve prolongira. Važno je da je rak rana hrvatskog gospodarstva koja je stvarala enormni dug i nelikvidnost – VANI! Sada se preslaguju karte, ali dobre karte su uvijek dobre karte!

bitno da todorić bude isključen iz vlasništva i upravljanja jer on je isisavao keš iz inače dobrih firmi i opterećivao ih velikim jamstvima i obvezama, sve kako bi se holding mogao širiti na sve strane kao rak! sad je to silom prilika (dugova) zaustavljeno i koliki god da budu akumulirani gubici (spominje se 15-ak milijardi kuna) to je sve prošlost.
ono što je bitno je koliki će biti otpisi dugova i kakva će biti budućnost kompanija koje su do sada bile u sustavu agrokor (pa tako i belja) tj. hoće li ići u prodaju ili će ostati i dalje unutar sustava.
ja navijam za prodaju agrokorovog udjela jer tek tada će se ove kompanije moći razvijati na tržišnim osnovama i tek tada će njihovo poslovanje i njihovi rezultati biti fer valorizirani na burzi
[/quote]
Nema sanse da se prodaje samo Agrokorov udjel bez dokapitalizacije firmi-kceri koje su jamcile za dugove.I kako bi se uopce mogao prodati Agrokorov udio u tvrtki na kojem su velika jamstva?Jamstva banke imaju na cijelim drustvima,a ne samo na udjelu Agrokora!!!

crnim drukerima je najbolje odgovarati ovako
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/belje-poznjelo-rekordne-prinose-psenice-i-jecma-20170717

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Zanimljivo…
U Sparu se pojavili PIK svježi proizvodi

New Report

Close