Ako žele išta vidjeti od novaca bolje da se slože.
Kasnije mozda u to uloze neke novce da “stave na noge” pa prodaju!
No .ni tu za “male nema kruha”!
Ramljak o proizvodnim tvrtkama Agrokora: ‘Interesa i za kupnju kompanija ima jako puno‘
Ramljak o proizvodnim tvrtkama Agrokora: ‘Interesa i za kupnju kompanija ima jako puno’
CERP otpušta dionice, kako, kome, cijena ?
CERP otpušta dionice, kako, kome, cijena ?
Bravo, CERP rijesio 550 dionica i napravio prometa kolko? 5000kn? I to je sad neka velika vijest… Kad vec treses drvo, jesi primjetio KBZ na #2 poziciji koji je namaknuo 230.000 dionica u 6. mjesecu?
Ramljak o proizvodnim tvrtkama Agrokora: 'Interesa i za kupnju kompanija ima jako puno'
Ramljak o proizvodnim tvrtkama Agrokora: ‘Interesa i za kupnju kompanija ima jako puno’
Da,vjerovatno po 1 kunu kupaca ima.Vec videno,ali i to bi bilo super ,ako bi novi vlasnik preuzeo i dugove!
Bravo, CERP rijesio 550 dionica i napravio prometa kolko? 5000kn? I to je sad neka velika vijest… Kad vec treses drvo, jesi primjetio KBZ na #2 poziciji koji je namaknuo 230.000 dionica u 6. mjesecu?
[/quote]
ništa ja ne tresem, nego me upravo suprotno čudi ta njihova potreba da sada otpuštaju dionice, količina je zanemariva, ali koji je povod, nešto od prije? neka se kolega ljutiti na mene, nisam Vam ja kupio dionice Belja
[/quote] falit ce dionica za svih koji zele .a pogotovo panicari prodavaci zadnje dane trgovanja..sto to znaci ? hvala
Ramljak o proizvodnim tvrtkama Agrokora: 'Interesa i za kupnju kompanija ima jako puno'
naravno da ima velikog interesa za odlične proizvodne kompanije iz sustava agrokora pa tako i za belje. ovaj prisilni izlazak gazde iz strukture zapravo će biti vrlo dobra stvar za ostale dioničare
Hoce li onda ta deblokada?
Vladin upravnik radi, posluje, vrti pare, trudi se…
Stvarno bi bio vrhunac cinizma da Vladina agencija pljucne po njemu, svojim sefovima te samima sebi i svojem rjesenju s nastavkom blokade nakon sto izadju revidirana izvjesca, odnosno ispune se njihovi vlastiti formalni uvjeti za deblokadu. To bi znacilo da kazu: pa vi lose radite svoj posao, Vlada i upravnik prst dolje. Mislim da to nije realan scenarij jer svi vole svoje pozicije.
IZ AGROKORA OBJAVILI: Novac iz roll-up kredita sjeda na račun već večeras, u aranžmanu sudjeluje 20-ak kreditora RAMLJAK: Nema više straha od stečaja
Dobavljači su jako zainteresirani kakvi su poslovni izvještaji Agrokora jer je to znak da će u budućnosti moći dobivati svoje isplate. Podaci govore, objavljeno je, da su prehrambeno-poljoprivredne kompanije ostvarile jako dobre rezultate, dok je maloprodaja imala malo manje dobre rezultate.
IZ AGROKORA OBJAVILI: Novac iz roll-up kredita sjeda na račun već večeras, u aranžmanu sudjeluje 20-ak kreditora RAMLJAK: Nema više straha od stečaja
Dobavljači su jako zainteresirani kakvi su poslovni izvještaji Agrokora jer je to znak da će u budućnosti moći dobivati svoje isplate. Podaci govore, objavljeno je, da su prehrambeno-poljoprivredne kompanije ostvarile jako dobre rezultate, dok je maloprodaja imala malo manje dobre rezultate.
Definitivno ohrabrujuće vijesti….. za sve…
Iako je traga ostavilo na hr gospodarstvo, burzu i.e.
Malo optimizma i za dioničare ..