BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cini mi se da je ovo super stvar za Belje:

“Prema najavama izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka, dugovi se neće pretvarati u vlasničke udjele Agrokora d.d, što je bila jedna od mogućnosti, već će se ići na prodaju dijelova sustava, kako bi se namirili vjerovnici.”

Ovo nije nagovor ni na kupnju ni na prodaju dionica, već samo moj pogled na činjenično stanje.

Treba pricekati izvjesca. Onda ce svi sjesti za stol i dogovoriti moguci otpis dugova. Onda tek prodaja. I da, to bi bila najbolja opcija za nas male dionicare. Nadam se da ce biti vise kandidata

i Belje je odradilo formalnost promjene revizora kao i ostale todex firme
http://www.zse.hr/default.aspx?id=77257
od sutra bi opet trebalo krenuti trgovanje (ako ne produže obustave, a valjda neće jer se vidi da je to pogubno za cijelu ZSE)

Ignore: KressoM, delux

I gdje će avax10 dionica belja sutra?
Sjećam se kad si govorio kad je krenulo ovo sa Agrokorom da je to prolazna pojava i da se vraćaju na prijašnje razine od nekoliko dana a od onda te iste dionice su izgubile pola tržišne kapitalizacije.
Pitaj boga koliko naivnih si navukao na te jadne priče osim nadam se samog sebe.
Ja takvima kao ti koji navlače i pred očitim obrisao profil momentalno.

od sutra bi opet trebalo krenuti trgovanje (ako ne produže obustave, a valjda neće jer se vidi da je to pogubno za cijelu ZSE)

U 17 Agrokorovih perijanica kažu da je zamraćeno 3,4 mld kn.Koliko u Ledu.koliko u JMNC,Koliko u Belju,koliko u ostalim.E to ne znamo i možemo nagađati.A možda i nije zamraćeno.
Pa jesmo li mi kockari ili investitori.
Kako imam cca 10 tis kn keša sačuvati ću ga za sutrašnji dokup todexa..Ako potone kupujem jedan ledo
tristo Belja 150 vupika i jednu do dvije ZVZD.Pa kada več kockam neću igrati na jednu kartu.

Treba pricekati izvjesca. Onda ce svi sjesti za stol i dogovoriti moguci otpis dugova. Onda tek prodaja. I da, to bi bila najbolja opcija za nas male dionicare. Nadam se da ce biti vise kandidata

uh..otpis dugova..da ce medika ili pharmacija otpisati dugove belju ili mozda ricardo..nisam bas siguran..tu je i biomin..a vjerujem da tim firmama i nije bas u interesu da udju u vlasnicku strukturu belja..
mislim da ce oni ako se odluce na prodaju ..morati prodavati PC po PC..tesko da ce ga utopiti kao cjelinu..ogormni su..a i takve prodaje ce morati biti uvjetovane koristenjem zemlje za izgnojavanje itd itd…sve u svemu ocekuje nas vrlo vruce razdoblje..znojimo se i gledamo kako se topi vrijednost dionice..

Obustava trgovanja do daljnjega

http://www.seebiz.eu/hanfa-i-dalje-nema-trgovine-dionicama-tvrtki-iz-sastava-agrokora/ar-156079/

@accountant
a kako bi godišnje FI za 2016., koje nije ni došlo na burzu, moglo utjecati ne investicijske odluke?? shvaćaš li koji je to apsurd!!?
a ako je razlog obustava to što još nema FI, onda je po istom principu trebalo blokirati trgovanje svim dionicama čije firme nisu na vrijeme dostavile FI!!! a je li HANFA tako napravila? naravno da nije (zadnji primjer DLKV)!
HANFA donosi diskriminatorske odluke na štetu ZSE i ulagača!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Zašto se mučiti oko restrukturiranja ako će se tvrtke poput Jamnice, Leda i Zvijezde onako prodati. Njihovi kupci se mogu baviti s restrukturiranjem’, rekao je Fižulić dodajući kako je najvrjedniji dio koncerna prehrambeno-prerađivači sektor dok će maloprodaja imati najmanju tržišnu cijenu.

Po cemu se uopce u tom koncernu moze reci tko je gubitas? Jedno je funkcioniranje recimo BLJE i KNZM do sad. I Belja kao eventualno samostalne kompanije izvan koncerna.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Oprosti, al na koje si točno mislio sutra? Sutra, sutra? Ili neko sutra poslije sutra odnosno prekosutra?

Da li netko ima neke novosti da li će ova dionica uopče biti na burzi ili naši novci u vjetru? Bolje da se uložilo u crypto valutu Ethereum i sada bi se imao profit od XXXXX posto kroz zadnjih 5 mjeseci. Ova je dionica dno dna, a burza je šljam!

New Report

Close