quark: ” rocky: ” Ovo je bezobrazno zapostavljena dionica!Čekam da tržište reagira i ispravi nepravdu. Vidim da nisu baš agrokorove perjanice u fokusu ulagača! Ova dionica polako grabi svaki dan prema gore.Očekujem jače priključivanje i ostalih ulagača na 350kn a onda gas do daske!!!!! ” MLDN nije u fokusu a i jako je podcijenjena. ” Previse…je bolja rijec, se slazete kolega quark?
Čak bih se usudio izraziti “užasno”. Nemojte se brinuti kolega doći će i ona u fokus na na cijenama od 1-1.5 BV. Sjećam se da je slično bilo sa više dionica. Npr. FNVC na 500 jako slabo u fokusu. Sada kada je dotakao 700 svaki dan se piše o njemu.
Molim analizu današnjeg trgovanja.
Završna cijena nije se bitno pomakla, ali prodaja se znatno prorijedila. Promet 1,8M i to je uglavnom skinuto s aska. Kao što sam jučer rekao, ide to gore i to najmanje do izvješća, a dalje … ovisi o izvješću za 1Q.
Pozdrav
Danas…ili imammo novu prodaju ili imamo novu razinu….za ovo derugo navijam[smiley11]
Sve to stoji i sve je to lijepo, pogotovo kad pogledamo po kojoj prosječnoj cijeni je odrađen jučerašnji (pa i prekjučerašnji) dan.
Ali znaš ti onu riječ na k.
Spojene posude, drhtave ručice, lalala…i šta ti ja već znam.[smiley4]
postovani beljci
mozda je ovo prenaivno pitanje, no evidentno je da ce to biti velika stvar za sve u hrv.
mislim na organizaciju i domacinstvo nogometnog prvenstva sto se danas doznaje
ukoliko bude pozitivan odgovor
da li mislite da bi se to moglo odraziti na cijene dionica, ove koje puno imam ali i drugih opcenito.
hvala
Danas…ili imammo novu prodaju ili imamo novu razinu….za ovo derugo navijam[smiley11]
Nadam se… s obzirom da sam LKRI zbog ove dionice utopila na 300 Kn…
Unatoč tom prokletom Murphijevom zakonu, mislim da će mi se ova solucija više svidjeti…
Nego, zašto ova dionica nije otišla 80% ovih dana kao i sve druge?
Dejavue: ” Danas…ili imammo novu prodaju ili imamo novu razinu….za ovo derugo navijam[smiley11] ” Nadam se… s obzirom da sam LKRI zbog ove dionice utopila na 300 Kn… Unatoč tom prokletom Murphijevom zakonu, mislim da će mi se ova solucija više svidjeti… Nego, zašto ova dionica nije otišla 80% ovih dana kao i sve druge?
Ova solucija ne najpozeljnija…dugorocno…no ipak kratkorocnije od LKRI 😉
Kad BLJE dodje do 1.000, LKRI ce se jos uvijek moci kupiti po 400 kunica…
eto malo opet pluseva za belje i ostalu T-ekipu
Tri vinarije unutar koncerna Agrokor, Mladina iz Jastrebarskog, Agrolaguna iz Poreča i Belje iz Darde, planiraju do 2010. godine zasaditi oko 1.200 hektara novih vinograda, najavio je danas direktor Agrokorovih projekata u vinarstvu Franjo Francem. Planirani poduhvat bi bio značajan doprinos Vladinom programu podizanja 13.500 hektara novih nasada vinograda do ulaska Hrvatske u Europsku uniju.
Osim povećanja površina pod vinogradima, u Agrokoru planiraju proširenje i modernizaciju vinarija.
Cilj je također povećati prodaju na hrvatskom tržištu te napraviti prodor na inozemna tržišta, rekao je Francem i pritom ukazao na zabrinjavajuću stopu rasta uvoza vina u Hrvatskoj, dok istodobno izvoz pada.
Ukupna godišnja proizvodnja triju Agrokorovih vinarija je 16 milijuna litara, a te tri tvrtke imaju trenutno 1.029 hektara vlastitih nasada vinograda.
Seve: ” Dejavue: ” Danas…ili imammo novu prodaju ili imamo novu razinu….za ovo derugo navijam[smiley11] ” Nadam se… s obzirom da sam LKRI zbog ove dionice utopila na 300 Kn… Unatoč tom prokletom Murphijevom zakonu, mislim da će mi se ova solucija više svidjeti… Nego, zašto ova dionica nije otišla 80% ovih dana kao i sve druge? ” Ova solucija ne najpozeljnija…dugorocno…no ipak kratkorocnije od LKRI 😉 Kad BLJE dodje do 1.000, LKRI ce se jos uvijek moci kupiti po 400 kunica…
Jednako mislimo! [smiley11]