BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

rocky: ” mauricije: ” Vaš link ” Pozdrav mojim beljacima!Kakav okus u ustima ostavlja ovaj današnji članak?Radi se,radi,ulaže… U potpunoj tišini Belje preko milju prometa…Čini mi se da smo zreli za rast..ako može LKRI do 390kn pa možemo i mi bar do 360kn,ipak investiramo dosta i trudimo se! ” vidli kako se to radi u djakovu, pa hoce i oni smrznuto tijesto.. inace, pitanjce, po vasem misljenju, ima li mjesta u Hr za sve ove nove proizvodjace hrane, koljace pajceka, mlinare, pekare, vinare, i ine, ili ce to biti ogorcena borba za trziste.. u ovom drugom slucaju, nekako mi se ne bi bas previse investiralo u sektor iznad neke daytrading razine..

Ima ako imaš Konzum u svojem koncernu.

Koma čovječe.

Ima li kakva dobra duša da pikne trade graf za dotičnu dionicu?

Čini se da Belje izlazi iz korekcije narednih dana.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

322,16 srednja trgovna cijena 1.195.523,06 KN prometa, lijepo, što dalje reči [smiley2]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

322,16 srednja trgovna cijena 1.195.523,06 KN prometa, lijepo, što dalje reči [smiley2]

To je točno i zaključci temeljem toga bi trebali biti pozitivni.

Ponovo nalog preko 1000 na 317. Treći danas.
Tu ne bi trebalo biti greške…dakle hold pa nadalje.
Ispravite me ako griješim.

Mislim da je skuplljanje na ovim razinama gotovo…a to i kupac lagano vidi…a i vrijeme mu curi[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Molim analizu današnjeg trgovanja.

kakve su naznake za 1Q? bude napokon cijena dionica ostala up i nakon izvešča?

you think your special you do, i can see it in your eyes

Ovo je bezobrazno zapostavljena dionica!Čekam da tržište reagira i ispravi nepravdu.
Vidim da nisu baš agrokorove perjanice u fokusu ulagača!
Ova dionica polako grabi svaki dan prema gore.Očekujem jače priključivanje i ostalih ulagača na 350kn a onda gas do daske!!!!!

Novac je kisik burze!

Ovo je bezobrazno zapostavljena dionica!Čekam da tržište reagira i ispravi nepravdu. Vidim da nisu baš agrokorove perjanice u fokusu ulagača! Ova dionica polako grabi svaki dan prema gore.Očekujem jače priključivanje i ostalih ulagača na 350kn a onda gas do daske!!!!!

MLDN nije u fokusu a i jako je podcijenjena.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

rocky: ” Ovo je bezobrazno zapostavljena dionica!Čekam da tržište reagira i ispravi nepravdu. Vidim da nisu baš agrokorove perjanice u fokusu ulagača! Ova dionica polako grabi svaki dan prema gore.Očekujem jače priključivanje i ostalih ulagača na 350kn a onda gas do daske!!!!! ” MLDN nije u fokusu a i jako je podcijenjena.

Previse…je bolja rijec, se slazete kolega quark?

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close