BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

accountant
to je kategorija B dionica Belja…..a kako mi se cini da oni samo prebacuju dionice sa jednog skrbnickog na drugi ….treba pratit top 10

Koja je uopće razlika između A i B klase dionica?

Ovo nije nagovor ni na kupnju ni na prodaju dionica, već samo moj pogled na činjenično stanje.

md1986@ dobro pitanje ,uglavnom se spoje kad nekome pase ili nekima,nego kako racunati mcap?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@joka
ma prodaju oni -R-A, pogledaj zadnjih 20-ak dana… a ove -R-B nikoga ne zanimaju jer bi inače i njih rasprodali samo kad bi se trgovalo na ZSE

p.s. a vidi ova 2 lika na K/P…. 8,96-8,97

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Mislim da ovdje nije pitanje “tko bježi van”, nego tko bi želio ostati unutra ?
Ukoliko se vjerovnici ne dogovore, a male šansu su za dogovor, stečaj je neminovan . Belje je odlična tvrtka, ali Agrokor ju je vratio na početak.
Na KOJI NAČIN Belje može opstati ? Jedino da se otpišu sva jamstva po Agrokoru. Da li je to moguće neka svatko sam procjeni ..

Grga
joj Grga kakav stecaj ….

kad misliš da ne može niže vidiš da može

9 kn obranjeno!

@lojtra
što misliš s time da je “9 kn obranjeno”? da cijena ne može preko 9 kn?

Ignore: KressoM, delux

Tesko da ce nize, imat cemo izvjesce ovaj tjedan, to bi trebalo biti okidac

Serija, kad će izvješće?

Ovo nije nagovor ni na kupnju ni na prodaju dionica, već samo moj pogled na činjenično stanje.

Tesko da ce nize, imat cemo izvjesce ovaj tjedan, to bi trebalo biti okidac

okidač za kamo? što očekujete od izvještaja? i da li će opće izvještaj izaći s obzirom na situaciju i izvarednu upravu?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close