@noviulagač
a kako će belje gore kad je do 10 kn čak 4 velika H naloga koji imaju skriveno jedno 100.000 komada?! a i da se to počisti, doći će opet novi. neka se spuste ispod 9 kn, ili još bolje na 8 kn, pa ćemo kupovati, ne trebamo ih još nagrađivati što ruše cijenu belja!!
pa neznam baš. sve se moze okrenuti u sekundi.
ja nisam htio cekati. usao jos jucer po 10.
mislim da nisam pogrijesio
kupio sam i ja jučer po 10 kn, i danas po 9 kn, ali sad više neću dok ne daju još jeftinije. oni silno žele van i trebaju keš, a ja moj keš mogu uložiti u belje, a mogu i u neku drugu dionicu. dakle, ako hoće moj keš, neka daju dodatni sconto 😉
Ako ovi prodavači prodaju svoje dionice koje su platili ovako ili onako, mislim da bi htjeli prodati što skuplje.
A to se ne radi ovako kako oni prodaju, sve bi to išlo iznad 10 i to puno brže.
Nitko pametan tko prodaje ne lupa po bidu na način da cijenu s 10 sruši na 9 u jednoj transakciji!!
Tako da to nije klasična prodaja već namještena prodaja nekome
A to je još bolje za nas kupce, zarada će time biti još veća.
Linija trenda probijena i slijedi ipak još 1 pad.
Vjerujem da bi 7kn moglo biti dno.
Ako ovi prodavači prodaju svoje dionice koje su platili ovako ili onako, mislim da bi htjeli prodati što skuplje.
A to se ne radi ovako kako oni prodaju, sve bi to išlo iznad 10 i to puno brže.
Nitko pametan tko prodaje ne lupa po bidu na način da cijenu s 10 sruši na 9 u jednoj transakciji!!
Tako da to nije klasična prodaja već namještena prodaja nekome
A to je još bolje za nas kupce, zarada će time biti još veća.
Može li tako “netko” steći 70% Belja i više nemora otkupljivati dionice pa ostatak ostane bezvrijedno kao što je Todorić napravio sa PIK Vrbovec.ostalo ljudima dionice koje nitko neće/ne želi otkupiti jer je Toda postao večinski vlasnik i sam odlučuje o svemu (naravno tako je bilo do izbijanja afere)?
Nema ovdje zarade nikome, a kockanje s mini odbijancima su prerizične.
Očekujem da Belje bude na 40 lipa baš kao i Magma, Vupik po 2kn,
Ledo na 50-70kn, Zvijezda na 100kn, itd….
Ukratko ovo bi mogli postati bezvrijedni papirići.
Tko god da kupuje griješi jer će se papirići prodavati i dalje,
a na odbijance sve više i više.
Na koncu firme će sve u stečaj, banke će preuzeti i prodati,
dio će pripasti dobavljačima i kraj priče. Novi kupac, stari bezvrijedni papirići,
nove dionice. Eto to slijedi, čuvajte novce ljudi.
Ako i bude odbijanac on će biti od 5-6kn do 8-9kn i opet novi zaron.
Ne nasjedajte na odbijance, tj. koristite priliku i shortajte. To rade i veliki.