BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

uh ruzno ovo gledat… pa dokuda misli, j*t nebu valjda na 1E

pepe7

kad se samo sjetim Belja na 350 kn ovo je da se smrznes ruzno za gledati

@ Zlatek

cijena pada na povijesno niske razine, a ti kazes da ima podjednako onih koji misle pozitivno i negativno.
pa nebi se bas slozio.
i nije isto dali pri visokoj likvidnosti cijena raste ili pada. nikako

ajde zatucite dionicu na 8 kn i tamo zdilajte sve što imate jer ovako glupavo ne bi prodavao niti totalni početnik

Ignore: KressoM, delux

Ako su prodavali neki dan po 8 kuna znaci da su spremni prodati posto poto a zasto to cemo saznati zadnji kada bude kasno…

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

Tomo7, kada bude na 0,99 isti će i dalje biti optimisti i govoriti samo što nije 1,20, da je dobra kupnja, smanjen ulaz

AUUUU kako je netko pokupio po 9kn…..

@ matovilka
kad se vec razbacujes prognozama, reci i kada će to biti!

oko 22 tis dionica je pokupljeno sa prodaje po 9kn u jednom šusu

oko 22 tis dionica je pokupljeno sa prodaje po 9kn u jednom šusu

@ noviulagac
A gdje ti vidiš da pada?
Pa cijeli dan se trguje u uskom rasponu 8,90-9,30 (ako zanemarimo ranojutarnjih 10,30).
I koliko vidim većinu vremena se skida s Aska.
To što netko želi pošto-poto izaći iz pozicije pa nemilice/neinteligentno puni prodaju je drugo pitanje.
Po meni se kupci trenutno ponašaju racionalno i čekaju mutavca da stavi novi nalog na 9kn.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Tomo7, kada bude na 0,99 isti će i dalje biti optimisti i govoriti samo što nije 1,20, da je dobra kupnja, smanjen ulaz

Ovo što provociraju na svim dionicama i samo prizivaju pad su baš isfrustrirani ljudi, i žao mi ih je više od toga što pada cijena dionice.

Ovo nije nagovor ni na kupnju ni na prodaju dionica, već samo moj pogled na činjenično stanje.

New Report

Close