@pific
ne prodaje ovo podravska, ako se pogleda top 10 i promjene unazad cca. mjesec dana, po svemu sudeći prodaju agramovci i euroherc koji su dobili dionice kao naknade za nevraćene kredite (aktiviranje založnog prava) i sad te dionice pretvraju nazad u keš poziciju.
ako je to -to, onda su s jučerašnjom danom po nekoj gruboj računuci imali još oko 300.000 komada, pa obzirom da je danas do ovog trenutka prodano još oko 100.000 komada, ostalo bi oko 200.000 komada što više nisu ozbiljne količine koje bi mogle gurnuti cijenu ispod 8 kn.
vjerojatno će se pretovar do kraja odraditi u rasponu 9-10 kn
Klasično iskrcavanje i manipuliranje cijenom, tko zna zašto. Zašto bi stalno neko prodavao po lijevoj strani, ako i kad stavi na desnu stranu, ljudi su kupovali. Samo glupan ili netko tko ruši cijenu iz nekih svojih razloga.
tako je , sami veliki glupani, koji ništa ne znaju, a samo da malo pročitaju ovaj forum, vidjeli bi da se sva rješenja na njemu nalaze, ovdje svi sve znamo, jedino nam malo nedostaje dionica, slabo tko ima preko 1mil. kom kao recimo Podravska banka, KBZ ……..
koliko god da ima Podravska ili Agrameri, riješit će se to u tjedan-dva kako sada stvari stoje
do onda strpljen-spašen!
Sve to stoji sto ste rekli za preuzimanje ali mene kopka nesto drugo zar nepostoje fondovi koji njuse takve dobre prilike te kupuju blokovske transakcije kasnije ih prodaju ovo je kokosarenje na burzi prodaja malim igracima ????!!!!!
ovo smo već sve gledali pred deset dana, najprije rušenje na 9 kn pa odbijanac u par dana do 12 kn, raj za trejdere
p.s. pod trejderima ne mislim na kokošare poput ovoga koji kupi na 9 kn pa prodaje na 9,22 kn :-PP
Ja mogu samo reci:
Nist neznam dok ne dodje pivo !
Iskoristio ovu cijenu za ulaz, sad bez nervoze.
Što se ovdje sve može pročitati… A najbolje je da neke tržište redovito demantira ako ne isti dan onda u roku dva tri dana. Tko napiše da će rasti dobije 100%, sve ostalo dobije minuseve…
Smanjite malo biase i čuvajte novce, otkud itko zna kada će završiti iskrcavanje onih koji se idu naplatiti putem dionica. A kada malo i poraste cijena i ponadate se, poklopiti će vas sa novim dionicama. Samo ovaj na drugoj poziciji treba još 7-10 dana da se iskrca a ljudi se guraju umjesto da ga čekaju još par kuna niže kada sudeći po agresivnosti očito ima lufta do razine na kojoj se naplaćuje bez gubitaka.
A na ovakvim člancima graditi optimizam je čisti wishful thinking. Mišković će uzeti Belje i Vupik? Sigurno, baš me zanima koja će to politika dopustiti osim Pupovca
ako se pogleda top 10 i promjene unazad cca. mjesec dana, po svemu sudeći prodaju agramovci i euroherc koji su dobili dionice kao naknade za nevraćene kredite (aktiviranje založnog prava) i sad te dionice pretvraju nazad u keš poziciju.
ako je to -to, onda su s jučerašnjom danom po nekoj gruboj računuci imali još oko 300.000 komada, pa obzirom da je danas prodano još oko 77.000 komada, ostalo bi oko 230.000 komada što više nisu ozbiljne količine koje bi mogle gurnuti cijenu ispod 8 kn.
vjerojatno će se pretovar odraditi u rasponu 9-10 kn, što sugerira sljedeći veći H nalog koji je na 9,70 kn
Po ovome ispada da nisi u pravu.
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=BLJE-R-A
Prodaje skrbnički Podravske banke. Zna li netko tko je iza tog skrbničkog?
Ono što me veseli je da kupnje ima. Danas je BLJE najtrgovanija dionica. Pa mi nije jasno kako to da ovi mutavci iz Podravske ne nazovu par brokera i prodaju u paketima, a ne da ovako “prosipaju” po bidu.
prodajna letvica H naloga malo se podigla, sad je na 9,30 kn…moguće da se do kraja dana cijena vrati na 10 kn