@posejdon
moj post uopće se nije odnosio na tebe nego na ovog lika iznad koji mi je na ignore…
Sve Ok.
S obzirom da smo o ovome jučer raspravljali, a i tvoj “ignore” me izričito spominje, htio sam razjasniti podatke koje sam iznosio i što oni znače.
A ionako će vlasnička struktura u budućnosti očito biti sasvim drugačija nego je danas.
Luda vremena!
Izmjena vlasništva je tu i lijepo je vidljiva u sudskoj odluci koju sam naveo u svom postu.
Ovo ce se ponovo prodati nekome za 1kn. Nevjerojatna smo drzava
Neka me netko ispravi ako griješim, ali onako okvirno nekoliko firmi u Agrokorovom koncernu (LEDO, Jamnica, Belje….) koje bi u normalnim uvjetima vrijedile cca milijardu Eura, su dale svojom imovinom garanciju na kredite u visini od 1,4 milijarde Eura i imaju još 500-1000 miliona nenaplativih potraživanja i pozajmica.
Neće se ovo prodati za 1kn, ovo će porezni obaveznici prvo sanirati sa milijardu eura, pa će se tek tad prodati za 1 kunu…
Znam da mi je prvi post, ali danas sam sa mnogo gorčine izasao iz svega šta ima veze sa Todorićem, i razmišljam da li ima smisla da se ponovno uđe na nižim cijenama ili je i kuna previše?
Neka me netko ispravi ako griješim, ali onako okvirno nekoliko firmi u Agrokorovom koncernu (LEDO, Jamnica, Belje….) koje bi u normalnim uvjetima vrijedile cca milijardu Eura, su dale svojom imovinom garanciju na kredite u visini od 1,4 milijarde Eura i imaju još 500-1000 miliona nenaplativih potraživanja i pozajmica.
Neće se ovo prodati za 1kn, ovo će porezni obaveznici prvo sanirati sa milijardu eura, pa će se tek tad prodati za 1 kunu…
Znam da mi je prvi post, ali danas sam sa mnogo gorčine izasao iz svega šta ima veze sa Todorićem, i razmišljam da li ima smisla da se ponovno uđe na nižim cijenama ili je i kuna previše?
[/quote]
ako razmišljate kao Gazda, cijenite svoju kunu, jer za 5 komada možda jednom kupite 5 firmi, budite strpljivi, u međuvremenu ne bi bilo loše da posadite kakvu lejicu cvijeća
Isključujem se a vi samo pratite ovdje što se dešava pa se sjetite ovog. Vidimo da se Agram Invest pojavio danas u puno toga…
Podsjetnik da nemaju više fondova nego:
Agram invest profesionalni je ulagatelj koji na financijskim tržištima nastupa u svoje ime i za svoj račun. Društvo je aktivni investitor u instrumente s fiksnim prinosom, strateške vlasničke pozicije te sudjeluje u transakcijama financiranja temeljem vrijednosnih papira.
Imovina pod upravljanjem… Vaš link …[/url]
A ovdje nije riječ samo o Belju nego o svim Agrokorovim dionicama
ponovna privatizacija
opet nekima džabe
Evo mali podsjetnik na 2013. Sve nam je Todoric vec tada rekao.
Vaš link …
“Sve oko Belja smo napravili u skladu sa zakonom i taj je slučaj iza nas. Ti koji misle da mi imamo neku obavezu moraju čitati bilance! Mi smo preuzeli Belje koje vrijedi nula i to je i danas tako zbog velikog duga i unatoč ogromnim novcima koje smo u njega uložili. Povrat ulaganja u Belje je vrlo dug. Pitajte revizore kolika je vrijednost Belja! ”
da samo sto je oko 2,5 milijarde kuna uloženo ..firma je podmazana kao švicarski sat..e sad tereti i ostalo opet se ne mogu otet dojmu da je cijena smiješna
a neki su tvrdili da se ne može zbog neplaćanja kredita ostati bez založenih dionica! e pa i te kako se može 😉
[/quote]
Sada se naslađujete što Posejdon i ostali nisu bili u pravu oko toga, već ste zaboravili svoje najavljivanje ponude za preuzimanje. Nema potrebe za naslađivanjem, prije ili kasnije vam se vrati.
[/quote]
kad smo već naslađivanja, kad će to istiskivanje od strane Todorića?
kolega, moramo se malo i šaliti u ovakvim vremenima.