Ide Belje gore, to rijetki spore, samo sporo ide gore! Ovim tempom nista od 400 ove godine a ne sto neki govore o cetveroznamenkastim brojkama!
Kao i na 99% drugih dionica!
Samo nadajmo se da Belje može i brže!
Iako, ni ovako se ne možemo žaliti.
Kako kaže poslovica…festina lente, ili tako nešto![smiley7]
Obratite pozornost na k/p. Pozdrav.
Daj baci k/p da vidimo!
Ovo dionica je van fokusa većih ulagača ali doći će i njenih 5 minuta,mi smo tu da strpljivo čekamo!
Daj baci k/p da vidimo!
Ovo dionica je van fokusa većih ulagača ali doći će i njenih 5 minuta,mi smo tu da strpljivo čekamo!
Postano na K/P
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=506&pg=2843
Obratite pozornost na k/p. Pozdrav.
kupnja lagano prestize ponudu… daj boze da i na belju uskoro vidimo skok a da ne bude opet pucanj “u prazno”
[smiley10]
Uzdam se u gospona sa tvog avatara, 40% portfelja mi je u njoj, ali kao što sad mnogi (a mogao sam i ja) trljaju ručice sa Petrokemijom, tako ćemo i mi sa Beljem.
Jer ponekad nema vremena za reakciju.
Nadam se da cemo i mi docekati da nam zablokiraju BELJ-e na jedno +20% na dnevnoj razini[smiley2]
Kod mene je slična situacija, imam preko 40% portfelja u Belju i uopće me ne zabrinjava ovaj “spori rast”. Kod VIra je bila slična situacija pa sam se više brinuo nego ovdje. Smatram da je u poljoprivredi budućnost i da nismo ni blizu max vrijednosti dionica u poljoprivrednom sektoru koji se tek u zadnje vrijeme počinje razvijati u pravom smijeru.
Uzdam se u gospona sa tvog avatara, 40% portfelja mi je u njoj, ali kao što sad mnogi (a mogao sam i ja) trljaju ručice sa Petrokemijom, tako ćemo i mi sa Beljem.
Jer ponekad nema vremena za reakciju.
pa zar nije bolje trljati ručice i sa petrokemijom i sa beljem?