Sve firme u sastavu Agrokora će radit i proizvodit dok god bude ljudi na ovim prostorima, a tko će biti vlasnik to je za zaposlenike i dioničare stvarno nevažno.
Koliko vrijedi koja firma po dionici, 1 ili 1000 Kn to je bitno manipulatorima koji ubiru vrhnje.
Ako dođu rusi Belje može samo profitirat i njegovi zaposlenici, zajedno sa dioničarima.
Za zaposlenike mozda i nije vazno(iako nekako sumnjam u to),ali za dionicare moze biti jako vazno jer postoji vise nacina da se promijeni vlasnik.
Zbog dugova i jamstava,drustvo teoretski moze i bakrotirati,a tada dionicari u pravilu gube sva prava!
Bisakovi
Teoretski ja mogu na Mjesec, ali sigurno ću zauvijek ostat na Zemlji samo je pitanje vremena kad i u kakvom obliku ću prelazit.
Nije dužno Belje nego Agrokor, firme će se neke prodat dugovi namirit, a proizvodnja i dioničari će opstati.
Po kojoj cijeni će dionica bit to su suvišni komentari.
neki panicar je dao danas dobar ulaz ,,hvala mu tko god bio
Bisakovi
Teoretski ja mogu na Mjesec, ali sigurno ću zauvijek ostat na Zemlji samo je pitanje vremena kad i u kakvom obliku ću prelazit.
Nije dužno Belje nego Agrokor, firme će se neke prodat dugovi namirit, a proizvodnja i dioničari će opstati.
Po kojoj cijeni će dionica bit to su suvišni komentari.
Vi vjerovatno ne mozete na Mjesec,ali nisam siguran da BELJE ne moze ici u stecaj ili neki vid povecanja temeljnog kapitala po simbolicnoj cijeni po dionici!
Nakon zadnjih izjava renomiranih ljudi iz banaka i CEO fonda koji drzi obveznice Agrokora,koji sumnjaju u tocnost izvjesca drustava u sastavu Agrokora,mislim da je situacija zaista losa!
Mislite da ce BELJE naplatiti potrazivanja prema Konzumu-Agrokoru?Kako?Kojim novcima kada je matica duzna “kao Grcka”?Kakva ce biti slijedeca bilanca?
Sva mehanizacija,farme,itd. financirana je preskupim kreditima koje poljoprivredna proizvodnja ne moze pokriti!Treba vidjeti koliko je zaloga i hipoteka na pokretnim stvarima i farmama i zemlji???
Na koncu,zar vam kretanje cijene ove dionice vec duzi niz godina nije sugeriralo da “nesto nije u redu”?
Sve firme u sastavu Agrokora će radit i proizvodit dok god bude ljudi na ovim prostorima, a tko će biti vlasnik to je za zaposlenike i dioničare stvarno nevažno.
nevažno za dioničare!?? pa kako ne kužiš da ako je imovina firme pod hipotekom zbog datih jamstava, a banke se naplate iz nje i postanu novi vlasnici, da su dioničari tada pušiona?? ili ako se pokrene npr. PSN pa novi vlasnik napravi dokap po npr.10 kn, opet su mali dioničari pušiona
,zar vam kretanje cijene ove dionice vec duzi niz godina nije sugeriralo da "nesto nije u redu"?
ovo ti nije lose zapazanje ,ima nesto u tome
znaci kao dionicari imamo duplu nesrecu..potkupljivi suci nam agrokorovu obvezu za preuzimanje rijesili tako kao su rijesili..uprava lazirala godinama rezultate..
a svake godine poticaji legli…di su pare gosopodo…i hoce li tko sada odgovarati..
dobiti cemo zakon koji ce laziranje i falcificiranje ozakoniti pod nesto normalno..
zivila nam demokratia
,zar vam kretanje cijene ove dionice vec duzi niz godina nije sugeriralo da "nesto nije u redu"?
ovo ti nije lose zapazanje ,ima nesto u tome
[/quote]
Veliko hvala kolegi Bisakovi što mi je otvorio oči pa sad lakše podnosim agoniju na Belju. Proćitajte njegove postove više puta nemojte ulijetat u dionicu kao guske. Pratite! Bolje manja zarada kad se vidi rasplet nego da potonete i s manjim dijelom špekulativnog 3-5% dijela portfelja
Ovo je prvi puta da netko javno nagovještava moguću promjenu vlasničke strukture u Belju i to na dosta neobičan naćin upotrebljavajući riječi poput " imam prilićno pouzdane informacije ".
Višegodišnji prosjek ulaska Agrokora u Belje je nekih 38-39 kuna po dionici, pa nema sumnje da bi ovako nešto, ako se dogodi, bila odlićna vijest za dioničare.
U neka stara dobra vremena, Hanfa bi tražila očitovanje na ove izjave državnog dužnosnika.
lp
[/quote]
http://www.seebiz.eu/dobos-najbolje-je-da-rusi-preuzmu-belje/ar-153023/
Da ne bi netko kasnije rekao da se nije spominjalo!
http://www.seebiz.eu/dobos-najbolje-je-da-rusi-preuzmu-belje/ar-153023/
Da ne bi netko kasnije rekao da se nije spominjalo!
ja ne mislim :.)