ma to je nebitno, kao i da netko stavi 100.000 komada na kupnju na 1 kn….
bitne su samo količine u prvih 10-15 naloga
ma tu smo. prodali nismo i necemo jos dugo. bar ja. nadam se dobroj prici nakon par godina patnje
[/quote] kupci ispod 40 tak kn mogu se nadati ,,ovi ostali( dugorocni ) neznam sto bi koment.
Hoće li i nas , imatelje ove dionice, napokon krenuti !?
Neće.
Neće.
[/quote]
Zbog cega?
Na poljoprivredu je porez smanjen, moje je misnjenje da se samo čeka zaokret na FI i onda bi se to moglo značajno odraziti na cijenu dionice (nešto kao okidač).
Lp
Na poljoprivredu je porez smanjen, moje je misnjenje da se samo čeka zaokret na FI i onda bi se to moglo značajno odraziti na cijenu dionice (nešto kao okidač).
Lp
Kolega, dijelim misljenje .
Neće.
[/quote]
Zbog cega?
[/quote]
Jer su muljatori.
Iako, realno gledajući, ovo je stvarno smiješna cijena.
Hoce li meni vise netko sa dvije kile mozga objasniti zasto je ovo podcijeneno?!
Ponoviti cu okvirnu kalkulaciju, neka je fer cijena (po vama) 44 kn, uz vrlo vrlo izdasni P/E 10, EPS bi bio 4,4 kn. Na 45,7 milijuna dionica to znaci da bi BLJE trebalo imati dobit od 201 MILIJUNA KUNA dobiti. Na prihode od 1,652 milijardi kuna. HALO?! Pa to je neto marza od 12%. Sta je vama ljudi?
I nemojte mi sa forama koliko je vrijedilo pred 5 godina. Pogotovo od likova koji na drugim temama pricaju o “kupovini buducnosti”.
Neće.
[/quote]hoce itekako..samo gledaj iducih par tjedana -mjeseci…ovo je dno dna ..
imam BLJE ulaz 21.5kn i nije nagovor na nista