avax10
To je bila moja teorija. Možda bude, ali nisam siguran. Otišao sam. Sretno svima.
Jučer bio u Superkonzumu gdje često znam kupovati kad ono šok. Preslagivanje polica s robom da se popune praznine, hrpu stvari više nema za kupiti. Dobavljači polako zatvaraju pipu i sve mi se čini da se kula od karata polako urušava.
Jučer bio u Superkonzumu gdje često znam kupovati kad ono šok. Preslagivanje polica s robom da se popune praznine, hrpu stvari više nema za kupiti. Dobavljači polako zatvaraju pipu i sve mi se čini da se kula od karata polako urušava.
onda će ići vrlo brzo prodaja gazdinih firmi, lako moguće belja među prvima jer imaju jake i moderne proizvodne kapacitete i interesa za njih neće manjkati. također i ledo, zvijezda mogle bi uskoro na bubanj
Gle, on bi TREBAO prodavati, zapravo je ODAVNO TREBAO, ali je pitanje KADA ĆE.
Zato jer je iracionalan, prestar i prelud da bi priznao poraz. Ne poznajem ga osobno, ali poznajem taj tip ljudi. Cijeli život je proveo na poziciji goleme moći koja se samo povećavala, makar i na krivim temeljima, a sad je suočen s implozijom i naprosto je nerealno očekivati da će povući zdrave poteze na vrijeme.
Zato sam izašao jer ne želim biti taoc. Ako ispadne da sam se prevario ovo i sve drugo će ići gore dovoljno visoko da se stignem ukrcati. Zasad, stop loss.
Gle, on bi TREBAO prodavati, zapravo je ODAVNO TREBAO, ali je pitanje KADA ĆE.
Zato jer je iracionalan, prestar i prelud da bi priznao poraz. …
to sad više gotovo i ne ovisi o njemu, banke ga drže u šaci, imaju firme pod zalogom i njega će se ovdje sve manje pitati. rasprodaja perjanica iz njegovog carstva je pred vratima (moje mišljenje)…jedino ga može spasiti da u vlasništvo uđe neki svjetski jak igrač kojem će kroz dokapitalizaciju prepustiti 50%+1 dionica jer za manje mu nitko s velikom lovom ni neće ulaziti unutra
A koliko mu ono vrijedi Belje?
A koliko mu ono vrijedi Belje?
pusti te njegove spike za javnost, pogledaj kolika su bila ulaganja u firmu (po jednoj) dionici belja otkad ga je on preuzeo pa ćeš vidjeti kolike te njegove priče drže vodu
Ta njegova spika bi se mogla, ako vec nije, okrenut prema njemu.
Koliko Konzum vrijedi bez PIKova, Lede, Zvijezde i Jamnice ispod?