Slažem se…žuta miunuta…ali kakve veze hanfa ima sa tim…nije valjda da prizivate hanfu..
Imam pravo prodavati svoje dionice kada,,na koliko i kao me volje…i šta to tebe briga…a pogotovo moje psihičko stanbje..
Je danas sam mtako raspoložen a i super mi je zahebavat ove štpo su umislili da su burzovne njuške sa par tisuća kuna u đepu i kupuju i prodaju po 50 lipa zarade po dionici..
Upravo sam se počeo riješavati takvih dionica,,
Žapo mi je samo što sam prodao jmnc…jer sam siguran da 99% ekipe na ovom forumu nema love za kupit 5-6 komada jamnice…
od sada samo dionivce koji sitni čavapčići ne mogu kupiti…
a tio po asku i bidu ako smatraš da je dobra kupnja evo stavi da kupuješ 5000 komada na 24-24,5 pa da te okitim malo
samo na 20.
Nema rasta do daljnjega…trejdajte za svoje paštete dok vas ne okitim sa ovim šta imam i više nikad u belje…ne zato što belje nevalja….nego zato što vas na burzi ima 200-300 koji zarađujete doslovno za hruh i miljeko..
Ovaj dio što imam u usa a imam preko 80% ne ppada mi napamet vratiti ovamo…a i ovo što imam ću polako prebacit u dionice u kojima bema ili barem ima mali i zanemariv broj preplašenih miševa
Meni je bila dobra kupnja na 23 a prodaja na 25… zašto na 25 jer se uvijek isto desi, dođe do 25 i ode dole. Kao da je ne bih volio da ode iznad 25, volio bih ali jbg Vesna Zmijanac.
A ništa ti sad opet kupi na 23…pa prodaj na 25…samo mi nije jasno što to svi rade
Tko onda puši tu lovu…ja nisam…da nije možda SV. Ilija?????
Svi vi koji ste usli ispod 40 ste super prosli jer je s dokapom po 40 izbrisan dug belja, nazalost mi ostali a ima nas puno smo debelo preko 50 ulazili …
Ima mali milion dionica na Zse koje se jednako ponašaju i nikako više da odu iznad neke razine… nadajmo se da će iduće godine biti bolje i da će stisak krize i navika trgovanja iz 2012-2015 konačno stati i da će se ljudi malo više opustiti. Onda će i rast biti snažniji.
naravno, pod uvjetom ako bude dokap po 40.
Znači kupuje se po cca 500-700 dionica i zaradi se 1000 kuna…
Ma bravo
evoluirali ste…počeli ste zarađivati čak 100 kuna i to svi i to baš na belju…
svaka čast…
Ma tako vam i je najbolje…kupi na 23…prodaj na 25 i tako 100 puta i eto 100000 kuna…
Samo tko to onda prodaje na 23 i kupuje na 25 kad svi kupujete na 23 i prodajete na 25..
Ajde….počeli ste čak zarađivat i po nekoliko tisuća kuna…ma pravi burzovni vukovi…
Ono Vuk sa wall streta je mala beba za vas
To je nešto kao Pavlovljev refleks, neki to zovu tehnička analiza, ja kažem hebeni Palvlov… i zadnji put je došla na 25 pa je bilo većih količina na 23 i tako unedogled, čim dođe na 25 ljudi refleksno stavljaju naloge na prodaju poučeni prijašnjim iskustvima koja su stekli promatranjem ove žabokrečine.
I kako da se onda desi kritična masa i da se počne kupovati kad svii otvoreno govorite da uzimate bureke non stop..
Pa samo bi hudala ulazila u ovu dionicu ako je tek došla na burzu…sami pplate granu na kojoj sjedite,,..
Umjesto da pustite…a mogli ste već 20 puta rast do 30-35 kuna pa lijepo uzet 50-70%…e to je zarada,,,vi skačete jadan preko drugog na prodaji i sami sebi rušite cijenu da bi zaraduli za čavape…
Što reći nego hrpa balvana