Budem …budi bez brige…a onda kad kupiš ćeš vrlo brzo opet razmišljat o prodaji,….samo zavisi koliko ćeš biti u gubitku..
Idemo ovo odbest tamo di joj je i mjesto i izbit ove sitne jadne maje brekđije..
Ko će mene slušat zaradit će….
novi lažnjaci su se razotkrili na kupnji, za sad je poklopljeno 10-ak naloga koji su na kupnji imali samo 1-8 skrivenih dionica!
hohoho, sretan Božić! 😉
I hoću…ali kad je dokrajčim ovi što se zajebavaju više neće imat love i otić će zauvjek sa burze ili mogu dignut gotovinski kredit pa opet popušit i to a kredit nastavit vraćat..
sad ću vam ja pokazati kako se kupuje a kao prodaje…za danas smo tek krenuli….
Imajte na umu …TEK SMO KRENULI
BearG mozete li da budete malo konkretniji i zesci?
Razumem vas u potpunosti ali mlatite praznu slamu-gdje su vam te dionice?Ja ih ne vidim?Samo vidim dionice kupljene danas vec na prodaji-konkretno 140 komada je kupljeno-a vec je na prodaji. Mozda je najbolje sve resiti sto pre i odahnuti-vreme je blagdana..
Znači digla se ekipa….ako prodam sve eto nas na 20 kuna…a prije samo 20 minuta je granica bila 12 kuna…
ajde bear ne mlati praznu slamu, nećeš ti belje uspjeti srušiti niti ispod 20 kn, a kamo li na na 12-13 kn, male burek-piranhe će te opet nasanjkati i zaraditi za pizzu i pivo,hehe
BearG mozete li da budete malo konkretniji i zesci?
Razumem vas u potpunosti ali mlatite praznu slamu-gdje su vam te dionice?Ja ih ne vidim?Samo vidim dionice kupljene danas vec na prodaji-konkretno 140 komada je kupljeno-a vec je na prodaji. Mozda je najbolje sve resiti sto pre i odahnuti-vreme je blagdana..
Prodao sam danas 2500 kom…
imam još( neću govortiti točan broj namjerno)…ali sasvim dovoljno..čak i puno više nego što vi mislite..
A ako mislite da ja mčlatim slamu stavite se na kupnju po 24,5-25 pa ćete vidjeti…i pomogućnosti stavite barem za početak 6000-7000 kom…
Ja svoje dionivce ne držim izložene na prodaji kao što nisam držao ovo štpo sam prodao…nego sam samo okiti hrabre kupce
Evo vidim da se ekipa okuražila pa misli da pilam naopako pa je počekla punit kupnju i to sa par tisuća kuna..
evo neka netko stavi nalog na kupnju po 24,5 3000 komada odmah ču prodat da ne mislite da mlatim praznu slamu ili da seruckam
… znači opet žuta minuta… možda bi Hanfa trebala provjeravati psihičko stanje osoba prije nego im dopusti trgovanje.