Evo opet povrat ispod 25.
Čim je malo krenulo, opet se odmah vraća natrag.
Nikako da i ovo skupi snage za nekakav rast.
Evo opet povrat ispod 25.
Čim je malo krenulo, opet se odmah vraća natrag.
Nikako da i ovo skupi snage za nekakav rast.
A da. Sad ipak je 25 bila gornja granica rasta. Kako sad to?
Mislim da je to maksimum za ovaj put.
See you next year.
Moram ovo komentirati, prodali ste neki dan po 25 i sada ne daj Bože da vam naraste preko toga, da ne bi imali propuštenu dobit.
Stvarno je degutantno čitati ovakve postove pogotovo na temi dionice gdje su mnogi polomili zube i izgubili . Da nemate niti malo ljudskosti i razumijevanja prema kolegama koji su ovdje zaglibili, to mi nije jasno.
lp
u ovoj godini međutim, nema niti jednog obrasca predanog od strane brokera? da li to znači da su prestali s tom praksom?
prije će biti da će broker obrazac dostaviti tek na kraju godine u kojem će točno biti vidljivo ukoliko ima dobiti kolika je i prema tome ćemo znati koliko poreza moramo uplatiti u državni proračun.
U ovoj godini uopće nisam prodavao, tako da brokeri nisu imali što predavati poreznoj.
Samo kupovao!
Moram ovo komentirati, prodali ste neki dan po 25 i sada ne daj Bože da vam naraste preko toga, da ne bi imali propuštenu dobit.
Stvarno je degutantno čitati ovakve postove pogotovo na temi dionice gdje su mnogi polomili zube i izgubili . Da nemate niti malo ljudskosti i razumijevanja prema kolegama koji su ovdje zaglibili, to mi nije jasno.
lp
[/quote]
Nisam baš shvatio vaš post. Što je točno degutantno? Nisam prodao po 25,00 kada nisam ni mogao prodati. Mogu komentirati Belje kao i bilo koju drugu dionicu
Naime, ja sam solo investitor, pravim svoje analize kao i to da ne trgujem inside informacijama niti djelujem bilo s kim na našem tržištu kapitala niti sam ikad.
Također, razumijem ako je vaš post bio ironija. Svejedno, stojim iza svega što sam naveo. ugodan dan i prijepodne.
Koja smješna rasprava ovdje.
Gazda uložio u dokapu po 40.
A neki se misle po 25?
Ps
Neki očito čekaju cijenu po koliko je gazda izvršio dokap.
Nije nagovor na ništa.
Lp
Ma ovdje su uvijek neke dobre vijesti ali nikako da dođe do dobitka u poslovanju niti do pomaka dionice.
Kad će se to dogoditi nemam pojma.
Koja smješna rasprava ovdje.
Gazda uložio u dokapu po 40.
A neki se misle po 25?
Ps
Neki očito čekaju cijenu po koliko je gazda izvršio dokap.
Nije nagovor na ništa.
Lp
Tako misle i oni na Igh-u npr. ali puno je i onih koji misle da to nema veze i da te razine neće tako skoro.
Kad bi došlo do promjene u rezultatima poslovanja cijena bi sigurno išla gore, a kad će doći to je pitanje jer previše je već vremena prošlo otkad to čekamo, a uvijek iznova krajem svake godine dolaze katastrofe od izvještaja.
Pozitiva2
Gazda je financijski firmu uredio, stanje je u pola ove godine blizo nule po dobiti, puno bolje nego prošle godine.
Ps
Ako ova godina završi u plusu, mislim da je nećeš vidjeti na ovome “gratisu”.
Nije nagovor na ništa.
Lp