Jubito, slažem se s vama i oko ABC sira..
to nije onaj stari ABC sir koji sam jeo kao mali: bio je puno ukusniji (više vrhnja?), kremastiji, ‘mazniji’ 😉
prije možda godine dana sam kupio par komada na akciji i to je bio užas od sira, k’o guma se valjao po kruhu, nije se dao namazati, a okus običnog cottage sira?!?
kasnije kad sam kupovao bio je ok što se tiče mazivosti ali okus? tvrdim da to nije – to.
dakle oni nešto opako muljaju tamo, od proizvodnje pa sve do uprave!
Posejdone, ako ne mogu usta(bi)liti proizvodnju, slažem se da je kriva Uprava ali tu treba napraviti dublji rez jer je predsj.Uprave nekoliko puta već mijenjan? I s druge strane, Uprava samo provodi politiku koja se kroji u Agrokoru, što mogu oni kontra toga?
Ne znam da li tu ima dokapitalizatora po 40? Što oni kažu na izvješće? Mislim da ćemo odgovor vidjeti već u ponedjeljak 😉
Izvješće Belja je puno bolje u odnosu na polovicu prošle godine za oko 17 milijona.
2015 minus oko 19 milijona
2016 minus oko 2 milijona
Može li napokon nakon 2009 ova godina završiti sa dobiti.
Ipak je puno uloženo a sada je i navodnjavanje tu.
Vidim ovdje svaki put sve po starom: pred izvješće uvijek poraste i to prilično a onda teško triježnjenje.
Ovo je uistinu prerizično kupovati prije nego se objavi izvješće, čista kocka.
Izvješće Belja je puno bolje u odnosu na polovicu prošle godine za oko 17 milijona.
2015 minus oko 19 milijona
2016 minus oko 2 milijona
Može li napokon nakon 2009 ova godina završiti sa dobiti.
Ipak je puno uloženo a sada je i navodnjavanje tu.
Da samo koliki je rezultat 2.kvartala?!
Ako bi tako nastavili i zadnja 2, gubitak za 2016. bi bio 80-ak mil.
Zar ima još netko da mu nije jasan razvoj događaja?
Još malo akumuliranog (nazovi) duga prema Agrokora i ide novo razvodnjavanje, pretvaranjem duga u kapital kroz izdavanje novih dionica, s kojim ispadate iz igre jer će vas istisnuti. Pitanje nije da li će do toga doći nego kada će doći. Pa ne mislite valjda da je slučajno da tu nema fondova koji su u vlasništvu banaka koje financiraju Agrokor, oni nisu upućeni i ne znaju njihove planove? Nemojte biti naivni i ulagati vlastite novce negdje gdje je zagarantirano da ćete izgubiti.
Da me ne napadne neko da drukam i hoću kupovati niže, pišem ovo po tko zna koji put jer mi stvarno nije jasno da još uvijek netko tko ovo prati svakodnevno to ne shvaća.
Dosta je bilo nerviranja na ovoj dionici, jednostavno dosta, over and out.. sretno onima koji ostaju…
12% pad, loše, katastrofa, moje najgore ulaganje na ZSE.
I moje. Muka mi je kad se sjetim 🙁
Ha-ha, koji ste vi investitori.
Cijena ove dionice je prije mjesec i pol bila na 17,XX kuna pa ste takvo stanje podnosili, ali vam je pad sa 21 na 19 neizdržljiv pa ste morali ići van!
Što ti je psihologija, ha!
Vi, koji izađoše – sretno vam bilo!
Odite kupovati ĐĐ.
To vam je super investicija jer vam cijenu drži izvjesni bloger.
Tamo vam je polugodišnji gubitak “odličnih” 40 M kuna.
A i zaduženost kompanije je skromnih 10.387 %!!!
Ispravak netočnog navoda.
Gubitak je “samo” 10 M.
Ispričavam se, ako sam nekome nanio duševni nemir.