Zato jer CERP ove dionice daje isključivo temeljem stečenog prava po različitim osnovama (branitelji, radnici Belja, odšteta za oduzetu imovinu iz doba EX YU i sl.)
Imao sam jedan Ugovor u rukama u kojem za oduzetu imovinu u Istri procijenjene vrijednosti 3 milijuna kuna CERP nudi 10-tak različitih dionica (i to po nominalnoj vrijednosti!) između kojih je bilo i 17.000 dionica Belja.
Pogledaj nominalu i trenutnu cijenu na burzi pa će ti sve biti jasno.
S time da je Belje bila jdina dionica od tih 10-tak ponuđenih s kojom se trgovalo unutar zadnjih 5 godina na burzi.
Takva ponuda CERP-a je kod mene izazvala prasak i lom! 🙂
http://www.seebiz.eu/romic-pri-zavrsetku-druga-faza-sustava-za-navodnjavanje-baranja/ar-140002/
Malo dobrih vijesti prije izvjesca
Ovo su odlične vijesti, sigurno će imati jači utjcaj na povećanje proizvodnje na tim povšinama… očekivanja od izvješća ?
Znam da nije direktno vezano ali je lijepoi za vidit da i Podravka i Zvečevo imaju porast prihoda, što bi ukazivalo na neki lagani oporavak tj. porast prodaje prehrambenih proizvoda, kod Belja očekujem prihod oko 800 mil. i dobit oko 60 mil., samo moje osobno mišljenje, komentare molim…
Cekamo u mjestu. Izgleda da bas nisu neka dobra ocekivanja. Ja ipak mislim da ce izvjesce biti jako dobro. Dobit bi mogla preko 60-70 milijuncica. Onda CERP rasprodaje svoj dio letimo