http://www.glas-slavonije.hr/275866/7/Belje—najveci-hrvatski-proizvodjac-zitarica-a-trgovac-Agrokor-trgovina?fb_comment_id=1196937603665804_1197264926966405#f20ac6591fcb1fa
Pa u Belju i nisu tako loše neto plaće s obzirom na prilike U Slavoniji. Jednog dana će ova firma dobro petegnuti sa cijenom. Ima tu toga “puno dobrog”, jedini problem je trenutni vlasnik i njegovi motivi za “ukopavanje” Belja. Belje mu dođe kao neka “krava muzara” čije mlijeko piju druge firme iz koncerna Agrokor. (Ledo, PIK-ovi, Vrbovec, pa čak i Jamnica – skuplja voda od mlijeka).
…
Pa u Belju i nisu tako loše neto plaće s obzirom na prilike U Slavoniji. Jednog dana će ova firma dobro petegnuti sa cijenom…
neće, o tome sam pisao i prije, dok god BLJE bude ‘krava-muzara’; eto u Agrokor-trgovini se prevaljuje zarada od trgovine žitaricama a BLJE dobije neku siću od proizvođačke cijene; takve su im i plaće (koliko ono? skoro tri puta veće u A-t? dobro, ne trguju u A-t samo beljskim žitaricama ali sve je jasno)
da se razumijemo, takav je poslovni model i koga sad kriviti? nikoga! jednostavno ja ne vidim kako (i kad) će BLJE s takvom politikom na ‘zelenu granu’?
Neznam kaj da velim samo čitam komentare mislim to mi jedino preostaje ali jedan mi se posebno svidio beli žalim sve koji su u dionici e pa stari moj ja sam u njoj već 5g.zaglavio i neznan dal cu moc ikad van
Odakle vam da je Agram invest ‘kupio’?
Agram invest kupio 50.000 kom, cerp prodao 4.000 kom, ostalo jos 103.000 kom, manje od 2 mil kn
ma nisu to kupnje…vidjet ćeš da će se kroz neko vrijeme stanje vratiti na prijašnje
Da, to sam htio reći. U zadnje vrijeme smo svjedoci nekakvim čudnim prebacivanjima i pretumbavanjima na relaciji agrokor – agram/euroherc tako da ne mora biti kupnja.