BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, istina dronovi. Prošao sam pored te ekipe što je to radila i ovim putem ih pozivam da pokupe plastične čaše koje su bacali oko svojih auta.
Uzalud tehnologija kad je kultura na nuli.

Evo Hanfa počinje radit svoj posao:

http://www.hrportfolio.hr/vijesti/dogadaji/perkovici-ruzdjak-i-lozo-duzni-su-objaviti-ponudu-za-preuzimanje-badela-1862-40852

Očekujem da ponovno pokrenu postupak i za Belje pa da možemo tužit Gazdu. Očito počinju puhat neki novi (politički) vjetrovi. Da mi je netko rekao da će pod HDZ-ovom vlasti Hanfa donjet ovakvu odluku protiv Perkovića i ekipe, samo bih odmahnuo rukom. A evo, ugodno su me iznenadili. Sad je na radu Gazda…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

http://www.hrportfolio.hr/vijesti/dogadaji/perkovici-ruzdjak-i-lozo-duzni-su-objaviti-ponudu-za-preuzimanje-badela-1862-40852

Očekujem da ponovno pokrenu postupak i za Belje pa da možemo tužit Gazdu. Očito počinju puhat neki novi (politički) vjetrovi. Da mi je netko rekao da će pod HDZ-ovom vlasti Hanfa donjet ovakvu odluku protiv Perkovića i ekipe, samo bih odmahnuo rukom. A evo, ugodno su me iznenadili. Sad je na radu Gazda…

Ma kakve veze ima ovo sa Beljem???Nikakve!!!
Proguglajte malo osim toga i vidjet ćete koliko javnih ponuda nikada nije objavljeno,a trebalo je po odlukama Hanfe!

Ma kakve veze ima ovo sa Beljem???Nikakve!!!
Proguglajte malo osim toga i vidjet ćete koliko javnih ponuda nikada nije objavljeno,a trebalo je po odlukama Hanfe!

Točno. I svi koji su tužili uredno dobivaju sporove i sjedaju na račune onima koji su bili dužni dati ponude. Takvih slučajeva trenutno je 19. Najveći problem leži u činjenici da većina pravnih osoba dužnih dati ponudu više ne postoji ili već godinama imaju blokirane račune, a fizičke osobe u pravilu nemaju nikakvu imovinu na sebi. S Agrokorom to nije slučaj.

Daleko od toga da je izgledno da će Hanfa ponovno pojkenuti nadzor i utvrditi da Agrokor mora dati ponudu, al kad bi do taga ipak došlo, vrlo lako bi se moglo naplatiti od Agrokora. Kažem, nije realno, al ako do toga dođe Agroker će prilično lako gubit na sudovima.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Kako te nije sram zazivat ovako nesto. Ako propadne najveci poduzetnik u Krvata radi sitnih interesa bezskrupuloznih spekulanata propast ce i Krvatska. Je li to zelis i prizivas???
Gospodine Ante pl. Todoricu. Unaprijed se ispricavam u ime ovakvih rusitelja Krvatske. Oprostite im jer ne znaju sto rade.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Nesto malo komesanja u TOP10, CERP pao na 8. mjesto – 5700, sada nesto preko 109 tis. komada, ide to pomalo, Agram opet na 2. mjestu sa +24590, sada preko 499 tis., i VABA na 7. mjestu sa +21600, VABA je dugo bila mirna a evo sada opet kupuje.

“Predsjednik Vlade Tihomir Orešković najavio je posjet Vukovaru i naglasio da će tema razgovora biti investicije. Naveo je primjer investitora koji treba 10.000 hektara kako bi investirao te zaključio da je potrebno istražiti sve opcije i načine pokretanja investicija u Slavoniji. S tim u vezi, napomenuo je kako se sastao s glavnim državnim odvjetnikom Dinkom Cvitanom te su također otvorili dijalog o načinima kako ubrzati procese vezane uz investicije.”
Baš me zanima gdje će nabavit 10×10 km parcelu. (ako sam dobro izračunao).

VELIKI USPJEH U JAKOJ KONKURENCIJI: Jedan hrvatski proizvod među tri je najbolja na svijetu!

VELIKI USPJEH U JAKOJ KONKURENCIJI: Jedan hrvatski proizvod među tri je najbolja na svijetu!

http://wccc.myentries.org/contest/results/top-three?event=59#resultSub
Jakooo dobro.
Od Japana do Amerike. Sve pokrivamo.
🙂

35 godina otkad je proizveden i tek sad nagrada? Kako to?

“”Riječ je o investitoru s Bliskog istoka. Danas sam iskoristio priliku da taj prijedlog stavim na stol i da vidimo možemo li posložiti model kojim bismo mogli ujediniti poljoprivredno zemljište. Može to biti i 5.000, a ne 10.000 hektara. Možda bi nam kroz klastere tu mogla pomoći EU, a i Vlada subvencijama da, kada nam dođe investitor, možemo reći – evo spremni smo”, izjavio je Orešković nakon sastanka s poduzetnicima i predstavnicima lokalne samouprave i uprave s područja Vukovarsko-srijemske županije.”
Evo nakon Srbije i Bosne došli su i kod nas iako je naše zemljište skuplje kao i radna snaga. No to njima nije važno kad imaju nafte i pljeska.
Ja im onda lijepo predlažem da kupe polovicu recimo našeg Belja ili Vupika.
Svi sretni.

New Report

Close