Ako ima koja dobra duša da podjeli samnom knjigu dioničara (što noviju to bolje) bio bih jako zahvalan.
Molim javite mi na porukama.
HVALA!
Vidim da netko tko ima silom hoće dolje da bi mogao jeftinije do kupit i još zaradit, i ja sam kupio ovaj mjesec jedan veliki tv, ormare i obleku, hvala ti Bože što nisam kupio ovu dionicu dok god ima ovakvih s….a, lijepo je ovo gledati i bit neopterećen, pozdrav svim luzerima. Ovdje nema kruha, ima samo g….a od s….a, a takvih je nažalost dosta. Pozitivnih informacija ima dosta a cijena je di u P. M., pozdrav.
Zaista je neobično da nitko nije zainteresiran za najveću hrvatsku poljoprivrednu firmu, posebno od jačih igrača ala braće pivac i slično.
Braca Pivac su zainteresirani za Kraš, što bi radili u Belju jedino da im gazda proda većinski paket dionica.
Ova dionica je pravo mjesto za manipulaciju pojedinih struktura kojima je u interesu da uzmu što veći kolač, a to ne smeta ni gazdi jer on ima ipak najveći kolač, di će se cijena dionice kretati njemu je svejedno, a pojedinim strukturama nije kao i malim dioničarima.
Kad budu pozitivna izvješća možete očekivat i dalje ovakav trend.
Na kraju krajeva dajte pogledajte što se događa među prvih 10 dioničara kod serije A i serije B.
Danas ja tebi dam 2 milijuna dionica ti mi ih vratiš sljedeći tjedan ili ih prepustiš trećem igraču koji ih meni sve vrati za tri tjedna, to se zove igre bez granica
Agrokor prodao 160.000 dionica. Padaju li ispod 50 %?
S obzirom na to da je Gazda izjavio da dionice Belja vrijedi jednu kunu, onda je napravio dobar posao. Prodao ih je na 23 puta višoj cijeni od onoga što smatra da vrijedi. Recite da ne biste i vi voljeli tako?
Agrokor prodao 160.000 dionica. Padaju li ispod 50 %?
Pretaču iz šupljeg u prazno već mjesecima.
Eto…
Kakve to veze ima sa cijenom dionice Belja???
Nikakve!!!Gazda ima već ogroman većinski paket ,a dokapitalizacijom može lako i jednostavno preko 95% i mali dioničari mu ništa ne znače!
On je jasno rekaoi koliko dionica za njega vrijedi!