Postovani forumasi zelio bih cuti vase cijenjeno misljenje (procjenu) o cijeni ove dionice u narednom razdoblju od 2-5g! Unaprijed se zahvaljujem na Vasm konstruktivnim komentarima i misljenjima!
2 godine 4 znamenke, 4 godine 4 znamenke…sad, oce li prva pocinjati sa istim brojem…ne znam…[smiley11]
Svidja mi se broj znamenaka, samo me zanima da li postoji temelj za tako nesto ili je to, kolega Dejavue, samo Vasa osobna procjena (citaj zelja)!?
Graf za sutra.
Svidja mi se broj znamenaka, samo me zanima da li postoji temelj za tako nesto ili je to, kolega Dejavue, samo Vasa osobna procjena (citaj zelja)!?
Ne kolega. Prisjetite se tko je gazda, imate na ovom topicu na x mjesta koliko je gazda upucalo love i koliko jos misli i sto misli. Potom pogledajte cijene dionica ostalih njegovih firmi (KNZM, ZVZD, JMNC) i zakljucak se namece sam po sebi.
2 godine 4 znamenke, 4 godine 4 znamenke…sad, oce li prva pocinjati sa istim brojem…ne znam…[smiley11]
hah hahahah
jedan od najjačih upisa moram priznati …
iako bih ja napisao 1 godina 4, znamenke …
Todi je jednostavan čovjek.
Dakle… godina dana… i ja kažem… 4 znamenke.
Izaslo izvjesce na VSE
Na ZSE zeko!
Mauricije je to već objavio u petak.U kunu.
Mauricije je to već objavio u petak.U kunu.
Ja nikad ne lažem, možda ponekad ne govorim istinu. [smiley1]
Povećana dugotrajna imovina, ali i ukupne obveze.
Dobit kvartala više od 5 milijuna.
D) Promjene u zalihama gotovih proizvoda i nedovršene proizvodnje: -96 milijuna
Ako netko iskusniji s bilancom može malo tu stavku objasniti.