BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da ozbiljnija potpora ali netko još uvijek koči, a taj dobro zna razlog….

Cerp i dalje prodaje, ostalo još 2,8 milijuna kuna.

Znamo da smo najbolji, ali lijepo je kad to kažu i drugi:
http://www.seebiz.eu/vina-belje-najbolji-vinski-podrum-slavonije-i-podunavlja/ar-125458/

Čini se kako raste interes za ovom dionicom kako se cerp bliži kraju sa svojom količinom.

Čini se kako raste interes za ovom dionicom kako se cerp bliži kraju sa svojom količinom.

Nisu ni blizu kraju, i sporo to ide..
No nekako, kad se kupuju veći paketi, cijena više ne klizi nego ide up, pomalo
Na kupnji čim se pojave tisućice još više dolazi to do izražaja, pa ih kupci uskoro povuku jer očito žele kupiti ‘jeftino’
Nisam pratio OBV indikator, ako je tako kako kažem onda bi to uakoro trebalo biti vidljivo
Osobno ću pričekati s kupnjom, imam nešto malo, do GFI, da vidimo kako novi direktor drži uzde, a onda kombinacija svega može pogurati cijenu

sigurno…kada će istiskivanje malih?1q,2q 2016?

Već tri dana nema prometa, što je sada? Cerp zašto si prestao prodavati?

Zanima me zašto bi bilo istiskivanje malih u poljoprivredi i proizvodnji kad gazdu najviše zanima trgovina a tamo di ga je najviše zanimalo već je odavno ostvario svoje snove, tako da sam siguran da istiskivanja neće ni biti a kad bude bilo vi ćete to zadnji saznati.
Uostalom tko još ima ove dionice, trebalo ih je zamijeniti sa Đurom, vidim da Đuri ide bolje nego Belju,
mislim na burzi.
Pozdrav svima koji još uvijek vjeruju u ovu dionicu i onima koji su pesimisti sve je to samo igra, nema veze sa stvarnošću.

Ja čekam da mi netko proda, na BID-u sam pri vrhu, samo zadnjih tjedana nema prodaje, zato se i pitam zbog čega je cerp stao?
23 kune za firmu koja godišnje uprihodi skoro 2 milijarde kuna mislim da je podcijenjeno.

6. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA 121.922 – 3080

Prestanak prodaje od strane CERP-a neće ništa promijeniti!!!

Prestanak prodaje od strane CERP-a neće ništa promijeniti!!!

Hoće, jer neće više biti sumanutog udaranja po BID-u, onog koji je dobio dionice od cerpa nije briga za cijenu, on hoće samo keš.

New Report

Close