Koliko znam, trenutno ne može ponuditi tromjesječni prosjek nego cijenu po kojoj je kupio zadnje dionice, dakle 40 kn. Mislim da to traje godinu dana od zadnje kupnje.
@_Topalov 5
Sto je on to kupio Po 40 kuna?
Pretvarao je dug u vlasnistvo!!!!
Koje su ovo nove teorije I Po kojem Zakonu?
@posejdon
Saljivi ste,ali niste ocito legitimirani niti pravno potkovani.
Navedite po kojem clanku i kojeg Zakona ima obavezu otkupiti dionice(dati javnu ponudu)Po cijeni vecoj od tromjesecnog prosjeka?
kada prestane podjela od strane države, možda i krene na bolje.
možda nakon svega Todorić odluči napraviti nešto slično kao s Ledom.
Par dobrih izvješća i mirovinci će to kupovati po 40-50 bez imalo razmišljanja
Kolega Bisakovi,
inače se pravna mišljenja i upute naplačuju, ali ovaj puta ću raditi PRO BONO.
Dakle, radi se o Zakonu o preuzimanju dioničkih društava, članak 16, stavak 2.
Ekipa,
mislim da smo zanemarili dionicu i prelazimo na skliski teren špekulacija koje su prvo digle dionice u nebo a zatim spustile u ponor. Nisam pravnik niti želim pokušati razmišljati na njihov način ali svako može pregledati na internetu i proučiti istiskivanje malih dioničara.
https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0CDgQFjAD&url=https%3A%2F%2Fbib.irb.hr%2Fdatoteka%2F535629.ulinovi-Herc_i_Zubovi_11.03.doc&ei=JaSjVdqnMsO3Ud2_vZAD&usg=AFQjCNF7BAKggagOx-U0w55bof0w04j8rg
Tu je čak objašnjen i sudski postupak koji ide na ruku malih dioničara i utvrđivanja pravične vrijednosti.
Bilo bi fantastično da osnujemo udrugu malih dioničara kao kolege iz RIVP pa da na ovake stvari možemo utjecati.
lp
Dotakli 25 kn, pad 5.69% samo danas.
Na 27 kn na prodaji stoji nalog od 2900 komada, na kupnji su se počeli slagati naloži po 1 kn i 5 kn… Ovo neće dobro završiti a ja imam toliko komada da ne mogu izaći van sa ovakvom kupnjom.
Postoji mogućnost da netko zna rezultate za drugi kvartal :/
@Posejdon
On uopce nema obavezu dati javnu ponudu u ovom slucaju,zar ne?
Stavak 10 istog clanka je vrlo bitan.zar ne?
On odlucuje kada ce (ako hoce)dati ponudu .
Dakle,nakon pretvaranja duga u kapital u ovom slucaju nije obavezan dati javnu ponudu,zar ne?
Pozzz
@Posejdon
On uopce nema obavezu dati javnu ponudu u ovom slucaju,zar ne?
Stavak 10 istog clanka je vrlo bitan.zar ne?
On odlucuje kada ce (ako hoce)dati ponudu .
Dakle,nakon pretvaranja duga u kapital u ovom slucaju nije obavezan dati javnu ponudu,zar ne?
Pozzz
Slušajte vas dvojica dr. i pravniče a da dođete kod mene da vam objasnim 🙂