izgleda da su margini ispucani u prethodna 3 dana, a ostalim dioničarima se naravno ne prodaje sa minusom… kad će cijena gore, to bumo vidli [emo_namigusa]
Koja steta, taman kad sam odlucio shopingirati po 27 ode gore. Nadam se da ipak nisam zakasnio i da ce sutra neka drhtava rucica prodati po toj cijeni…
A što je sad ovo?
Zar niste rekli da “ide to na 20 kunića”
E, moji prognostičari….
Spržit ćete sve pare! [emo_smijesak]
Dali je moguće doznati što je bilo pred kraj trgovanja jer nisam bio za PC,pa se tako veselite?
Čestitke Posejdonu koji je dokupio dionice na dnu![emo_palacg]
Hvala kolega, iako to ne možemo znati.
Tko zna kakva se još nužnost može pojaviti kod prodavatelja pa da opet zaronimo.
Samo znam jednu stvar – nakon provedene racionalne fundamentalne analize i odabira investibilne dionice, što je njezina cijena niža to je i rizik ulaska u tu dionicu također niži.
Omjer rizika, vrijednosti, potencijala i cijene mi se na ovoj dionici čini sasvim OK.
5 kuna gore ili dolje ne može biti presudna stvar.
A da su iznenađenja uvijek moguća – jesu.
Ali da nisu onda ovo ne bi bila burza nego “sigurna investicija”.
Život me naučio da su takve investicije u pravilu najrizičnije i najnepovoljnije.
Ali da nisu onda ovo ne bi bila burza nego "sigurna investicija".
Život me naučio da su takve investicije u pravilu najrizičnije i najnepovoljnije.
Ovisi šta ste VI smatrali sigurnom investicijom!!
izgleda da je gotovo s trgovanjem ispod 30 kn, margini su ispucani, a ostalima se ne prodaje s ogromnim minusima
E ovo je način postavljanja na ask kako se diže cijena. Staviti nalog po cca 400 kom i svaki slijedeći takav po 0,50 po višoj cijeni. Naravno ima početnika koji to ne razumiju pa je tako maloprije jedan prodao po bidu. Ali oni će lako biti izbrisani.