Je li vrijeme više da se ovo povećanje prihoda pretvori u dobit, nakon pretvaranja duga u dionice.
LP
I meni se čini da će biti potpuno druga priča nakon dokapa
Je li vrijeme više da se ovo povećanje prihoda pretvori u dobit, nakon pretvaranja duga u dionice.
LP
LP
možda hoće, no možda se i desi novi dokap (po istoj ili sl. formuli zadnjeg dokapa) za dio ostalih zajmova navedenih u zadnjem FI-u …
ako da, što onda… ? koliko će biti onda novi ponovo srozani BVPS… ?
Sada je jasno da Sam bio u pravu kada Sam mjesecima ponavljao da je sve iznad 30 kuna losa investicija.
Sada ,nakon ovog enormnog gubitka I 30 je previse.Vjerovatno je tzv. dno daleko ispod.
I nakon ove dok. Belje CE biti vrlo zaduzeno I trebat CE niz godina da se stvari promijene!
Ako se gubici nastave ovim tempom ,za nekoliko godina dug CE biti opet dramaticno veci
.I vjerovatno dolazi nova dokapitalizacija po nizoj cijeni.Ne vidim ja tu nikakvu petspektivu za male dionicare.
Ovdje veci prihodi generiraju vece gubitke.
zizic
dokap poslije dokapa? Pa nije ti ovo ptkm, pobrkao si dionice a I cini mi se da se sve vise ponavljas.Dali time nastojis ubijediti sebe ili druge? Znamo da po tvome ovdje slijedi stecaj, shvatili smo nakon tvojih opetovanih postova koji su sa vremena na vrijeme humoristicni ali kad cujes vic nekoliko puta onda vise nije smijesan(mozda ti nitko nije rekao da te ne povrijedi). Ovdje se dokapi ne koriste za isplatu placa nego za modernizaciju I prosirenje proizvodnje sto se moze vidjeti iz znacajno vecih prihoda.LP
Imate lijepi dokument pa ga pročitajte i vidite što se radi i kakva smo Mi to pravna država ovo je za svaku osudu ne radi se to o jednom dioničaru nego o tisućama, nadam se da će pravne institucije donijeti ispravnu odluku i stati na stranu malih dioničara, s sam sebe dokapitalizirati na štetu malih dioničara odnosno sa našim novcima je stvarno sramota koju svijet još nije vidio.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Q8secDcfuHyhYAbD2fOhMA==.pdf
Gospon (ili gđica) Titi
vi niš ne razmete.
Jel vas netko sprečavao da se javite Belju da ste zainteresirani za sudjelovanje u dokapu kao postojeći dioničar? Da ste se javili i vi bi bili na ovom popisu kao i gore spomenutih 17. postojećih dioničara uz Agrokor.
Jako se zalažem da se stvari dovedu na čistac i jako me smeta kako se Todo odnosi prema svojim dioničarima, ali pričati bezveze je besmisleno.
možda griješim, ali meni sve ovo što se događa sa dionicom belja izgleda kao gazdina osveta malim dioničarima koji su ga pokušali izreketariti s onom javnom ponudom temeljem rješenja HANFE…. pa nakon što je uspio riješiti taj problem, kao da je sada odlučio gadno vratiti lopticu malim ulagačima preko neprekidnog pada dionice belja….
očekivani novi dokap pa squeez out bit će samo šlag na gazdinoj torti
samo vi tjerajte s Todom kroz život, al’ ćete se nauživati, inače je poznat kao dobar platiša svega što je kupio, tako da sumnjam da i ovdje neće ponuditi 1kn, samo dok sve dotjera u tor