BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U slučaju squeez outa možemo podići tužbu, bilo bi vrijeme.

Daj boze da bude squeez jer to znaci da ce bar 40 kn dat po dionici javna ponuda prije i dici ce se cijena da konacno izađem iz ove dionice koja je katastrofalna da odem u neku normalnu dionicu

Kakvo su fundamenti nakon dokapa po 40?

-dug?
-prihodi?

P.S.

Ovdje je bitna budućnost firme.

LP

Daj boze da bude squeez jer to znaci da ce bar 40 kn dat po dionici javna ponuda prije i dici ce se cijena da konacno izađem iz ove dionice koja je katastrofalna da odem u neku normalnu dionicu

u potpunosti se slazem,samo cini mi se nista od squeeza nece biti tako da ce ovo moci tonit do beskonacnosti, nazalost sam unutra[emo_bijesan]

nek je ruse jer nazalost mogu to.mozda sam prevelik optimista ali nekako i dalje vjerujem u ovo

Prije ce biti spajanje sa Vupikom u svom intervju Todoric da prije IPO a mora napraviti neka spajanja i dokape tvrtki

U slučaju squeez outa možemo podići tužbu, bilo bi vrijeme.

hmmm … zar stvarno… ? a po kojoj zakonskoj ili sl. osnovi …?
želite se možda tužakati… ? neki su pokušali… hoćete možda i Vi …? :
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prijetnje-mocnika-svatko-tko-je-tuzio-agrokor-za-belje-dobio-od-todoricevog-odvjetnika-racun-od-gotovo-40-tisuca-kuna/657724.aspx

-dug?
-prihodi?

P.S.

LP

novi BV , to je cca 50 kuna. Kapital i rezerve bit ce 2,3 mlrd kuna sto ce dati BV oko 50 kuna, znaci sad je cijena na 0.67 BV.

Nadalje i najbitnije, dug se umanjuje za 1.5 mlrd kuna te će iznositi 1.7mlrd sto je omjer duga i kapitala samo cca 80% naspram sadasnjih 400% znaci smanjenje za 5 puta.

Ocekivani prihodi cca 2 mlrd, mozda 1.8-1.9 mlrd za prošlu godinu

-dug?
-prihodi?

P.S.

LP

novi BV , to je cca 50 kuna. Kapital i rezerve bit ce 2,3 mlrd kuna sto ce dati BV oko 50 kuna, znaci sad je cijena na 0.67 BV.

Nadalje i najbitnije, dug se umanjuje za 1.5 mlrd kuna te će iznositi 1.7mlrd sto je omjer duga i kapitala samo cca 80% naspram sadasnjih 400% znaci smanjenje za 5 puta.

Ocekivani prihodi cca 2 mlrd, mozda 1.8-1.9 mlrd za prošlu godinu
[/quote]
prihod je jedno, a neto dobit drugo… zar ne? ili možda doista ne kužite razliku … ?

Blago onima koji su zadnjih mjesci kupovali ovakav biser po ovakvoj cijeni , mi koji smo preko 60 kuna placali ovu dionicu mozemo samo cekat jer za dokup nemamo vise kuna

Blago onima koji su zadnjih mjesci kupovali ovakav biser po ovakvoj cijeni , mi koji smo preko 60 kuna placali ovu dionicu mozemo samo cekat jer za dokup nemamo vise kuna

prodas pa imaš … mislim kune…

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/I6kFJQtwp5HyLstGb0sjfg==.pdf

evo ga Agrokor uplatio tojest pretvorio dug u dionice 37.5 mil dionica , 1.5 mlrd kuna po 40 kn, ostali dioničari jasno nisu kad mogu na burzi kupit jeftinije.

New Report

Close