Lijepo sam ja rekao i prikazao …. 320,00. Do tada gore – dolje.
He, he, kako se plaši sitna riba na Belju. Treba staviti malo sira na tu udicu pa se možda netko i uhvati. Ako krenemo sa Bucom to bi bio pravi zbor, hehe! Sretno! . Ne znam samo da li će uspjeti kupnja po diskontu u zadnjim minutama ili će ruke ostati čvrste. [smiley2]
BLJE-R-A Vrijeme: 15:33:40
Kupnja
Ukupno ponuda 41
Ukupno dionica 9434
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 46
Ukupno dionica 5638
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
314,00 10
313,00 215
312,00 77
311,20 100
311,02 30
318,00 126
319,97 23
319,99 203
320,00 815
321,00 100
Krenulo lupanje po bidu – zaplasivanje ili promjena trenda? ask za sada ne reagira…..
Ipak je uspjelo. Hvala kolega. Samo vi dajte imamo mi još municije.
Sva sreća da na Belju stalno ima onih kojima se tresu gaće kad se dignu zastave.
Krenulo lupanje po bidu – zaplasivanje ili promjena trenda? ask za sada ne reagira…..
To su oni koji čim stane lupanje po asku na 30 min. odamh lupaju po bidu. Brzo to prođe, pa slijedi nastavak.
Kako će se samo lupati po glavi za koji dan [smiley1].
Slažem se sa kolegom iz svemira. Prerano je prodavati jer još ništa nismo vidjeli. Čak i za day tradere. Strpljenje se isplati. Treba sačekati to izvješće i onda procjeniti situaciju.
Svakako mislim da će godina biti bolja nego prošla.
A onda hehe, još ulaganja u BLJE, i širenje istočno bi isto trebalo povući BLJE još naprijed.
Izvješće sa krajem mjeseca.Blizuuu.
Malo zaplašivanja i onda u zadnjim minutama čišćenje prodaje do 319,99 što je ujedno i najveća cijena danas.
Sutra bi moglo biti jako zanimljivo [smiley2]
” Malo zaplašivanja i onda u zadnjim minutama čišćenje prodaje do 319,99 što je ujedno i najveća cijena danas. Sutra bi moglo biti jako zanimljivo [smiley2]
Nemojte me krivo shvatit ali ovakva ciscenja u zadnjim minutama cesto rade i oni koji se zele sutra ujutro iskrcat van…. svakako ce biti zanimljivo
[smiley2]