BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a ne kužim ove koji shotaju belje nakon ovog izvješća.šta im to loše izgleda? pa jel vide oni u kojem okruženju žive,da smo 6 godina u recesiji,bdp pada,brdo nezaposlenih.

i onda imaju firmu koja je u 5 godina poduplala prihode,i uložila 1,5 miljardu u razvoj i onda im to nije dobra kompanija ni dionica?

mi tu pričamo o firmi koja ima p/s 0,17 i aktivu 4 milijarde kuna ,a trenutno tržišna kapitalizacija je 314 milijuna kuna.
ajde mi pokažite i jednu dionicu na zse sa boljim pokazateljima i potencijalom za rast cijene.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

A što bi htjeli stanje je odlično nema minusa pogledajte ostale firme pa dionice rastu zašto ne bi i Belje tako i onako gazda ima 100% dobit.

a ne kužim ove koji shotaju belje nakon ovog izvješća.šta im to loše izgleda?

stalno slušamo kako je belje potencijal…i tako već 5 godina, a vjerojatno ćemo i idućih 5 godina…. i dok ti držiš u rukama taj potencijal kojem na burzi konstantno pada vrijednost, na drugim dionicama se zarađuje svaki dan, čak i na nekakvim koma firmama poput KSST, MGMA i sl. i to ponekad i po 20-30% NA DAN…ali bitno je u rukama imati potencijal, jel tako? [emo_smijeh]

Ignore: KressoM, delux

shortaju.

pa nije belje jedina dionica na zse.svak ima svoj izbor i način ulaganja.

pričamo o tome jel prije vidiš ht na 300 kn ili belje na 80 kn,to je potencijal na koji sam mislio.

dionica je prvenstveno pala radi sulude rasprodaje od strane cerpa i bila je 80 kn prije nego su oni počeli dijeliti dionicu i lupati.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

dionica je prvenstveno pala radi sulude rasprodaje od strane cerpa i bila je 80 kn prije nego su oni počeli dijeliti dionicu i lupati.

zaboravljaš tko je ovdje gazda i da njega mali dioničari baš i ne zanimaju (da ne upotrijebim teže riječi)…pogledaj nedavno smanjenje nominale na 40 kn pa ćeš vidjeti što gazda misli o ovoj dionici [emo_namigusa]

Ignore: KressoM, delux

da je pala prodaja, prihodi ili da ima nekih poremecaja u proizvodnji zabrinuo bih se (upravo suprotno ti parametri su vise nego dobri) ovako odlicna prilika za dokup (tko moze)

a kako bi se ti ponašao prema malim dioničarima da su te kolektivno tužili kao što je slučaj na blje?

kako se todorić ponaša prema dioničarima leda? tamo su mu mali dioničari-mirovinci posudili 100 milja eura bez kojih ne bi preuzeo merkator.

netko je spominjao nominalu. nominala je arhaizam i totalno nebitna ,čak je ostavljena mogućnost izdavanja dionica bez nominala,jedino da su djeljive sa 10.

stavljanje nominale na 40 kn mi se čini u funkciji dodjele dionica stradalnicima iz cerpa,kako bi imali pokriće da daju dionice što bliže nominali jer ih tako vode u njihovim knjigama.

zaboravljaš tko je ovdje gazda i da njega mali dioničari baš i ne zanimaju (da ne upotrijebim teže riječi)…pogledaj nedavno smanjenje nominale na 40 kn pa ćeš vidjeti što gazda misli o ovoj dionici [emo_namigusa]
[/quote]

prosvjetitelji,dobre duse koje kako kazu ni nemaju dionice belja,samo su ovdje da bi nama pomogli i ukazali na lose stanje ove firme,sto i dokazuju ove brojke koje nam je firma poslala u ovom izvjescu….

Poslovni prihodi kao I prihodi od prodaje u prvih devet mjeseci ove godine premasili su poslovne prihode kao I prihode od prodaje “VELIKE’ Podravke za taj isti period. Stvarno izlisan svaki komentar[emo_smijeh][emo_palacg]

Zar se dobit ili gubitak ne mjeri po osnovi Ukupnog kapitala i rezervi?

10. Ukupno kapital i rezerve
Prethodna godina = 770.445.590 KN
Tekuća godina = 771.307.194 KN
tj. povećanje kapitala i rezervi iznosi 861.604 KN odnosno cca 0,11 % i to sa skoro 2 milijarde kuna poslovnih prihoda ….jeli to puno ili malo?
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=BLJE-R-A

Ima li tu kakve dobiti, to ti nama kaži. Visoki prihodi i gubitak vode firmu u stečaj.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Loše izvješće i što reći na to.
Gubitak u 3. kvartalu 41 614 395 kn.Zar može gore ?????

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

New Report

Close