moram reci da sam dosta kupovao a I prodavao ovu dionicu medjutim nikad mi se nije desilo da stavim tisucicu na vrh bida a da me netko ne poklopi a upravo se to desava u zadnje vrijeme, jos jedna stvar koju sam primjetio je da se nitko ne postavlja iznad tisucice sa malim nalogom sto je uvijek prije bilo pravilo. Jednostavno kao da se sve zamrzlo, vrlo je malo promjena na gledalici tokom cijelog dana I slag za kraj, promet od 44o dionica?????Pa sad neka svatko izvuce zakljucak za sebe.U ovakvom odnosu snaga niti mozes uci niti izaci a da ne pomjeris cijenu za nekoliko postotaka I to sa malom lovom a sa vecom govorimo o 10-15%. Zbog svega navedenog rekao bih da ce fi biti okidac, e sad prema gore ili dolje? Po meni Mercator ce biti taj jezicac na vagi koji ce presuditi.[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_novac][emo_palacg]
Ovo vas vjerojatno najvise zanima, pogotovo vas “znalce”:
-kvartalni konsolidirani gubitak preko 4o milijuna kuna
To je onako “nabrzinu”, po vašoj stručnoj analizi. Možda se i nađe netko ko će analizirati što taj gubitak uopće i znači.
P.S. Nemam BLJE, nikad ga nisam imao, ovo sam samo bacio pogled na izvješće jer me zanima radi VPIK-a koji imam, smatram “dobit/gubitak” nevažnim podatkom ako ga se uzima samo takvog bez uzimanja u obzir ostalih parametara. I ovo nije nagovor na kupnju/prodaju.
Kakva je to stavka “5. Ostali troškovi” zbog čijeg je porasta u biti cijeli gubitak i nastao? Inače, kapital je ostao na istoj razini, čak za 1 milijun veći.
kako ovaj kvartal nismo imali za prodaju Beljetrans, imamo samo Beljetras, ma kako taj sposobni Todorić sada gubi na svim svojim perjanicama, hitno je potrebno uskakanje države sa potporama
“Ošla” lova k vragu, na kraju Q4 će biti još gore, brzo se ponovno nešto mora prodati… Upisani kapital ???