bitno da je muving.
nije mi jasno što zapravo sadrže i koga predstavljaju skrbnički računi
u prikazu top 10 največih imaoca dionica Belja.
jesam li ja Dudek ili nisam,da si neznam to protumačiti, ili ovi imaju sve nas za Dudeke.
Nije tema al…što mislite za što sad todi skuplja lovu…
Ja mislim da znam….ali da ne ispadne da navlačim neće reći…zaključite sami..
u svakom slučaju jedna firma koja ide po hitnom postupku u privatizaciju..
Savjetujem kolegama da se ne zaletavaju s kupovinom dok ne izađe izvješće, strpite se par dana do tada.
@Ambijent
nije valjda da ocekujete nesto lose kolega?
Ne zbog toga što očekujem nešto loše, nego što se cijena dionice nije odmaknula unatoč Mercatoru i zadnjem odličnom izvješću.
muljanje na djelu – zašto ne objave tko se skriva iza skrbničkih računa ?
Savjetujem kolegama da se ne zaletavaju s kupovinom dok ne izađe izvješće, strpite se par dana do tada.
Kad izađe, i ako je dobro onda je već kasno za kupovinu, jer kupnja eksplodira a prodaja nestane..
Tko želi zaraditi (ali možda i izgubiti) mora riskirati. Kad se rast odradi onda je kasno za kupovinu.
pozitiva2
Da, s tim da na ovim razinama, 38-39 kn, P/B=0.39, rizika gotovo da i nema, pogotovo jer je prodaja rasla strašno, a i ostvarena je dobit, što će se sad i nastaviti, po svoj prilici, nakon što je preuzet Mercator i bila je turistička sezona. Osim toga, rezultati FI-a od Q2 su apsolvirani na način da je dionica narasla na 45, a onda istrunula na 38, valjda iz čiste lijenosti. LP!