BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

auh, koliko traje ta sjednica NO ovo vec treci dan kako se ne mogu odluciti[emo_ooooo][emo_smijeh]
odluciti…a koja odluka je dobra za ovu dioncu?
[/quote]ma bilo koja koju donese vecinski dionicar. Ova sutnja je iritirajuca jer svaka objavljena informacija manje je stetna od one neobjavljene.

malo bolje covjek kada razmisli ovdje mozda I nece ici dokap, lijepo su rekli u pozivu da ce se dokap organizirati u skladu sa zainteresiranoscu postojecih dionicara

Tri činjenice:

1. Kupnja Mercatora

2. Moody’s potvrdiio kreditini rejting

3. Preokret u zadnjem kvartalu gdje su svi ocekivali veliki gubitak a ono velika dobit

Sjednica NO 15.9. nije niti odrzana, ceka se novi termin odrzavanja iste.
Zivjeli!

http://www.zse.hr/default.aspx?id=53193

treba im 5 dana da to objave????sramotno katastrofalan odnos spram dionicara I sire investicijske javnosti[emo_palacd][emo_bijesan]

U zadnje vrijeme sve manje viđam Belju konkurentske proizvode na policama Mercatora.

If I go there will be trouble, an' if I stay it will be double, so you got to let me know, should I stay or should I go

a imao sam špurijus da nije ni održana 🙂
eto, odmah je živnulo na BLJE…

Ma kakve drhtave ručice, to je dogovoreni prekrcaj. Vjerovatno poslije idemo na 50-60 kuna?

If I go there will be trouble, an' if I stay it will be double, so you got to let me know, should I stay or should I go

Vina Belje osvojila 3 zlatne I 1 srebrnu medalju na natjecanju Mundus Vini u Njemackoj. Sad mi je jasno zasto danasnji pad cijene-ocekivalo se najmanje desetak zlatnih medalja[emo_novac][emo_namigusa]

A što su BLJE i VPIK spojeni pupčanom vrpcom pa niti jedan niti drugi nisu bili u mogućnoati održati sjednicu?
Koje su to igre za javnost. [emo_palacd]

Očito im je odaziv za dokap bio enormni..

La vita e bella!

A što su BLJE i VPIK spojeni pupčanom vrpcom pa niti jedan niti drugi nisu bili u mogućnoati održati sjednicu?
Koje su to igre za javnost. [emo_palacd]

Očito im je odaziv za dokap bio enormni..

Nisu pupčanom vrpcom, al su možda članom(članovima) NO. I nek jedan nije mogo taj dan, i eto ti.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

New Report

Close