BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dokap. imaš i na burzi, ne moraš čekati da ti netko ponudi dionice.

ovo mi se čini nestvarno
http://zse.hr/default.aspx?id=53022
molim analitičare za komentar. sigurno će imati efekta na bilancu.
Usput:
kupio sam svježi sir, abc sir i tvrdi sir u Konzumu sve na akciji.
Iako je bilo govora o prodaji sirane i mesnih prerađevina veseli me dokap jer ispada da cemo sačuvati finalne proizvode a dobiti besplatan kredit.

Konzum je počeo prodavati jadransku ribu kinezima , kao brand K , ali to nije sve … Konzum marke će biti ključ …

http://www.seebiz.eu/josipovic-proizvodnja-hrane-treba-biti-oslonac-hrvatske-gospodarske-politike/ar-94741/

u ponedjeljak se odlucuje o dokapu I pozivu za glavnu skupstinu[emo_palacg] izgleda se nekome zuri ugrabiti jeftino. Kladim se da ce barem jedan dionicar biti veoma zainteresiran a njemu 500 milionceka nikakav problem[emo_namigusa]

Ima kredita za docap u Evropi , a sa dobrim ratingom je puno lakše . Todorić zna kako .

Još 5 godina ne smije se prodavati poljoprivredno zemljište strancima?
Što to znači za Belje-dobro ili loše?
Bezbroj pitanja malo odgovora.Ali bilo kako bilo,Belje ne može vrijediti 1 kunu.

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

ovdje je promet ko da postoji zabrana trgovanja[emo_zacudjen][emo_vrtimise]

U dućanima svaki dan neki novi brend ., nemogu ih i izbrojiti , koliko ih ima .Docap će poslužiti za stvaranje sve novih i novih brendova . koji su osjetno jeftiniji od drugih .

Ako prođe dokap ponuda dionica na tržitu će biti u izobilju.

Sta je onda bolje da ne bude dokap ?

m43

Ja bih isto htio po manjoj cijeni od ove ako dokapizilanti budu htjeli prodati.

Nije nagovor na prodaju kupovinu dionica.

Interes malih za dokap je nikakav, to svi znamo, tako da ako ne uleti neki veliki igrac/igraci od dokapa nece biti nista. Kako god bilo sigurno je da nece doci do nikakve poplave dionica na trzistu.
Zivjeli!

New Report

Close