BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

titi, muči i čuvaj dionice ……nisu još pokazali svoje pravo lice…dok ne skupe količine.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ja prodam po 38 kn vjerujući da će pasti ponovno na 33, ona naraste na 45, ja kupim po 44 i 45 vjerujući da će još gore, a ona padne na 41,5 kn, ima li to smisla, koja je ponovno donja granica cijene?

Pokušaj obrnuto .

Na Wall streetu to zovu “contrarian investing ” .

@titi

preporuceno stivo za tebe i druge koji imaju investicijsku strategiju slicnu tvojoj

http://amzn.to/1uexUyr

...

titi, muči i čuvaj dionice ……nisu još pokazali svoje pravo lice…dok ne skupe količine.
najbolja definicija

Istekla Agrokorova ponuda malim dioničarima u Mercatoru

Zasad nije poznato je li Agrokoru uspjelo iz Mercatora istisnuti njegove male dioničare, ali se procjenjuje da je veći dio njih zainteresiran za ponudu.

Udruga malih dioničara s 15-postotnim udjelom u Mercatoru, u kojoj je 16.000 članova, procjenjuje da je većina njih prihvatila ponudu, pa će Agrokor nakon operacije imati 90 posto Mercatorovih dionica

pomislih ide dionica napokon gore gdje joj je i mjesto,kad ono opet burek akcija malih dionicara.

pomislih ide dionica napokon gore gdje joj je i mjesto,kad ono opet burek akcija malih dionicara.

A di vam se zuri kolega gonzales, pomalo….

Informativna ponuda za dokap na VPIKu. Slijedi li isto na BLJE? Interesantna cijena…

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

BELJE d.d., Darda, OIB: 92404445155, sa sjedištem u Dardi, Svetog Ivana Krstitelja 1a, objavljuje

POZIV

postojećim dioničarima za iskazivanje interesa za sudjelovanje u postupku povećanja temeljnog kapitala društva BELJE d.d., Darda.

Uprava društva Belje d.d., Darda (dalje: Belje ili Društvo) i Nadzorni odbor Društva su na sjednicama Uprave, odnosno, Nadzornog odbora, koje su održane 29. 8. 2014., donijeli odluku o objavljivanju poziva za iskazivanje interesa postojećih dioničara za sudjelovanje u postupku povećanja temeljnog kapitala Društva.

Na iskazivanje interesa za sudjelovanje u postupku povećanja temeljnog kapitala, uplatom novih dionica Društva pozivaju se svi postojeći dioničari:

1. pravne osobe i

2. fizičke osobe.

Zainteresirani dioničari u svom iskazu interesa trebaju uključiti sljedeće podatke:

1. ime i prezime/tvrtka, prebivalište ili sjedište te broj dionica koji postojeći dioničar drži u Društvu;

2. ukupan iznos ulaganja u novcu, stvarima ili pravima putem povećanja temeljnog kapitala društva za koji se iskazuje interes (izražen u HRK) pod pretpostavkom da je cijena dionice definirana u iznosu od 40,00 (četrdeset) HRK po dionici,

3. izvori financiranja kojima će se izvršiti povećanje temeljnog kapitala (popis koraka koje je potrebno provesti za pribavljanje financijskih sredstava, trenutačni status i očekivani rok trajanja)

4. sve eventualno postojeće ostale preduvjete koji će se morati ispuniti na strani dioničara-potencijalnog ulagatelja prije provedbe postupka povećanja temeljnog kapitala Društva,

5. izjava kojom dioničar-ulagatelj potvrđuje da djeluje u svoje ime i za svoj račun,

6. ostale bitne značajke. ……

človek, satrat će nas gazda… [emo_vrtimise]

Ovo je genijalno!
Prvo se postojećim dioničarima smanji vrijednost njihovog udjela jer se smanjuje temeljni kapital, a onda se dioničarima smanji i udjelu u vlasništvu povečanjem temeljnog kapitala i izdavanjem novih dionica.

To se zove “alkemija financija”.

La vita e bella!

@Posejdon

tako su napravili i na JDBA.
Naravno da možeš zadržati svoj udjel u društvu, ako ti (i svi ostali dioničari) iskažeš interes za povećanje kapitala.
Samo je pitanje da li želiš investirati u BLJE ili si samo špekulant.

New Report

Close