BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne razumijem pad cijene Vupik raste mi padamo kao da smo imali gubitak na polugodistu .

Vupik ima par većih igrača i malo prodavača, a Belje nijednog većeg igrača, hrpu špekulanata i puunooo prodavača nažalost.Da je bilo i pet puta više dobiti bilo bi isto.

radi se o jeftinim spekulacijskim igricama, znakovita je zadnja transakcija od jedne cijele dionice po 2% nizoj cijeni od zadnje protrgovane ili 3% manjoj od prosjecne, na asku se natovari par vecih naloga u tisucicama I onda se kroz psihologiju panike vrsi pritisak da naivci jeftino prodaju te se na taj nacin spasu (potopa ili sudnjeg dana).Nakon sto se cijena spusti za par kuna lagano se postave na kupnju.Malo je ljudi kojima se isplati prodati na ovim razinama ali psihologija ljudi koji su vec bili opeceni tjera ih uvijek u istu zamku.Imam puuuuno dionica ove firme I svaki pad u cijeni mi predstavlja znacajan gubitak ali ne prodajem niti nasjedam na jeftine burzovne trikove.[emo_namigusa][emo_palacg]

Pa to mi je jasno da je tako da neko pumpa prodaju sa 2500 x1000 i sl . i onda kupuju od ovih koji se zure prodat kome treba hitno lova .

Pa to mi je jasno da je tako da neko pumpa prodaju sa 2500 x1000 i sl . i onda kupuju od ovih koji se zure prodat kome treba hitno lova .
nije mi jasno kako to mislite da netko pumpa bilo sto sa nalogom na prodaju od 1000kn po dionici naime jasno je da prvih 10 ili 20 naloga na kupnji ili prodaji igraju dok su ostali samo statisti I samim time irelevantni u pogledu cijene dionice?????[emo_zacudjen]

Pa napumpava prodaju koja onda u konacnici iznosi puno vise od realnog umjesto 3,5 mil iznosi 6 mil i stvara paniku da puno ljudi zeli prodati .

Eto ti sada: Zvijezda i Belje suprotni u rezultatima poslovanja, a i potpuno suprotni u kretanju dionice.
Pa neka netko sada tu bude pametan.

nedavno sam dosta podebljao broj dionica, ali mislim da treba biti jako strpljiv.
ovdje par većih radi što im paše i to je to. nije ova dionica za one sa slabim živcima!

Kao da je loše zaraditi svako odreďeno vrijeme 5 do 10 posto.
Činjenica je da je se do sada moglo.
Pozdrav.

Eto ti sada: Zvijezda i Belje suprotni u rezultatima poslovanja, a i potpuno suprotni u kretanju dionice.
Pa neka netko sada tu bude pametan.

????????????????????????????

vjerojatno jedina firma iz krobija koja posluje sa dobiti (I to znacajnom)a da joj cijena ovako dramaticno pada. Ocigledno u nemilosti velikih[emo_cool][emo_beztona]

Tko prodaje?

New Report

Close