BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Igrač
Vupiku je nominala smanjena sa 400 na 40 kn a Belju sa 100 na 40 kn.
Koliko je onda po tvome trebala pasti tržišna cijena Vupika?

KressoM

Objasni ti meni što radiš ovdje ako nemaš dionice Belja .

Ovdje ja čitam forum. Nigdje nisam pročitao da je uvjet posjedovanje određene dionice.
[/quote] [emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Lojtra, nisi čitao moje pitanje ili shvatio?
Inače, ne mislim TRENUTNO o Vupiku ništa dobra.
O Belju suprotno.

dva sata nema transakcije a tisucice na vrh bida?

Iscjedeno, danas malo po asku…it.d.

Ako se nastavi na ovim cijenam – 45 kn nadalje onda mozemo reci da je padajuci trend probijen …bumo vidli

dobro velis, i iskreno se nadam da je gotovo vrijeme padajuceg trenda 🙂

Ako se nastavi na ovim cijenam – 45 kn nadalje onda mozemo reci da je padajuci trend probijen …bumo vidli

[b]Auferre, trucidare, rapere, falsis nominibus imperium; atque, ubi solitudinem faciunt, pacem appellant.[/b]

Ja bi se jako zabrinuo time da su dionice prevladavajuce u rukama malih dionicara, da pri ovom rastu nisu kupovali veliki igraci tj oni ne vide potencijal kao ni ja, a firma takoder nije dokazala da je profitabilna, ima ogromne doguove te specificnog vecinskog vlasnika.

Ja bi se jako zabrinuo time da su dionice prevladavajuce u rukama malih dionicara, da pri ovom rastu nisu kupovali veliki igraci tj oni ne vide potencijal kao ni ja, a firma takoder nije dokazala da je profitabilna, ima ogromne doguove te specificnog vecinskog vlasnika.

Zabrinuo bi sa i ja da je cijena 80 kn, ali obzirom da je 45. Što je poanta?

nesto zastekalo??

Zabrinuo bi sa i ja da je cijena 80 kn, ali obzirom da je 45. Što je poanta?
[/quote]

Kako ne razumiješ poantu nije više 33.

Možda je se zakasnilo?

cxy2012
Tebi je sigurno prosjek 33kn kad tako prosipaš pamet ili si ipak kupovao po +80kn.

cxy2012
Tebi je sigurno prosjek 33kn kad tako prosipaš pamet ili si ipak kupovao po +80kn.

Kolega nemojte biti ljubomorni.

New Report

Close