aha, rusi su poznate vinopije, za votku nikad nisu čuli…ali baranjski maslinici, nema takvih ni na braču [emo_zloban]
Kosor1
Samo prati ovdje brutalan rast prihoda i dobiti i napiši nekad ponešto ako može na forumu.
Pozdrav.
@Gonzales
ono sto je predlozeno bit ce I usvojeno, sto se tu ima pricati?[emo_palacg]
Pa kolega, ako je izračun lako predočiti, dajte, učinite to! Da vidimo pa da se možemo složiti s vama ili dati koju primjedbu. Najlkaše je dati samo broj.
[/quote]
hoću drage volje… ali tek kad izađu oba FI za 2Q na ZSE …
Lp
[/quote]
ZiZi, gdje je izračun koji si obećao?!?
[/quote]
Izvoli:
da je 30.06.2014 npr. došlo do fuzije Belja i Vupika, BVPS nove firme bio bi cca 133 KN … BVPS za Belje je na dan 30.06.2014 iznosio, cca 99 Kn, dakle
postojeći dioničari Belja na dan 30.06. bi za jednu bivšu dionicu Belja trebali dobili cca 0,75% novo nastale fuzionirane dionice…
99 Kn :133 KN = 0,744
Izvoli:
da je 30.06.2014 npr. došlo do fuzije Belja i Vupika, BVPS nove firme bio bi cca 133 KN … BVPS za Belje je na dan 30.06.2014 iznosio, cca 99 Kn, dakle
postojeći dioničari Belja na dan 30.06. bi za jednu bivšu dionicu Belja trebali dobili cca 0,75% novo nastale fuzionirane dionice…
Aha, ti si govorio samo za Belje. Ispričavam se, ja sam shvatio da si govorio da bi eventualni omjer između blja i vpika bio toliki.
Izvoli:
Aha, ti si govorio samo za Belje. Ispričavam se, ja sam shvatio da si govorio da bi eventualni omjer između blja i vpika bio toliki.
[/quote]
ispravak gornjeg navoda tj. gore treba glasiti:
…. bi za jednu bivšu dionicu Belja trebali dobili cca 75% od jedne novo nastale fuzionirane dionice…
Izvoli:
[/quote]
Krešo muče te stari strahovi, prijedlog novih nominala i Belju i Vupiku je 40.
Sa time da je Belje blizo prijedloga nominale, a Vupik nije.
Belje ima brutalnu dobit, sa Vupikom nije tako.
Ide li razvoj dogođaja prema susretanju vidjeti ćemo?
Pozdrav.
Ne znam da li će vam ovo išta značiti ili neće, sinoć sam bio u jednom malo boljem kafiću na Jadranu, te sam htio popiti čašu dobrog vina.
Na moje pitanje što ima od bijelih kvalitetnijih vina, konobar mi je bez pardona ponudio Graševinu Belje, kaže to je vrhunsko vino, neka probam ( kao nisam ).
Kada je donio vino, ono što me još iznenadilo je prigodna čaša sa potpisom ” Vina Belje “.
Belje se već probilo sa vinima kao što vidimo, što nije loše, marketing je napravljen, nagrade su već dobili, iznenađujuće brz prodor na tržištu.
lp
Ne znam da li će vam ovo išta značiti ili neće, sinoć sam bio u jednom malo boljem kafiću na Jadranu, te sam htio popiti čašu dobrog vina.
Na moje pitanje što ima od bijelih kvalitetnijih vina, konobar mi je bez pardona ponudio Graševinu Belje, kaže to je vrhunsko vino, neka probam ( kao nisam ).
Kada je donio vino, ono što me još iznenadilo je prigodna čaša sa potpisom " Vina Belje ".
Belje se već probilo sa vinima kao što vidimo, što nije loše, marketing je napravljen, nagrade su već dobili, iznenađujuće brz prodor na tržištu.
lp
Plavi to kosoru1 reci on ne vjeruje,he,he.
Ovo sa belem će biti jedna od boljih priča na zse.
A ako pak ne bude i ja pogriješim…ništa tko radi taj i griješi.
ps.
imam navedene dionice i ne navijam za ništa i nikog.