ma treba samo drzat ovu dionicu u portfelju, nista drugo, siguran rast,uprava,buducnost,reorganizacija sta drugo da se kaze,poslje svih kemijanja poc etna cijena joj je 300kn, i sada tek treba pokazat svoja krila[smiley11]
Umjesto Quarka, TA samo za izabrane:
Protestiram jer su mi maknuli zvijezdice [smiley2]. Mislim da nema brige, medvjedi nam nisu uspjeli vratiti loptu natrag ispod 300 kn. Samo je pitanje dana kad će ispucati i onda slijedi kontra.
Joj ovaj se postavio na prodaju, ja osobno ne očekujem dugi vijek trajanja tog nalogića, barem tako prošlost kaže:
Ma ovdje se netko na belju istresa samo tako,isto kao i na DDJH!Udara se po prodaji junački a ne možeš mrdnuti 2 kn gore jer non-stop stižu novi nalozi!
Na Belju su mnogi “iskrvarili” i mislim da se žele riješiti dionice sad kad mogu izaći i ostati na nuli!
Ovo je stvarno infarktna dionica bila za sve koji su u nju ulazili tamo u 10-om mjesecu!
Pošto je povijest majka znanja a menadzment Agrokora najjači dio koncerna možemo se nadati novom ATH brzih dana!
Prije su se ovakvi mishevi krili iza H naloga pa je cijena odmah stagnirala… sad se zna koliko ih ima pa se odmah pocinje grickat [smiley1]
Joj ovaj se postavio na prodaju, ja osobno ne očekujem dugi vijek trajanja tog nalogića, barem tako prošlost kaže:
Sudeći po prometu i prosječnoj cijeni trgovanja (305,17 trenutno) mislim da će taj nalog prodaje na 307 biti ubrzo
popapan [smiley1]
Izgleda da su prošlih dana krvarili pijuni, sada stiže konjica.
Izgleda da su prošlih dana krvarili pijuni, sada stiže konjica.
Krvavili su, izvješće nikad bliže, usto i kraj mjeseca,
lizni 307, liznite 307, ližimo 307