BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupiti kada cijena preskoči crvenu liniju:

I love the Smell of Profits in the Morning

obrazloži zašto ,ili nemoj pisat ništa!

Bilo je nevjernika i prije 6 mjeseci, ho, ho…

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Kupiti kada cijena preskoči crvenu liniju:

Samo bih skromno prijetio da je od “crvene linije” pa do vrha ista razdaljina kao i do “crvene linije”.

[smiley11]

Pozdrav ulagačima u Belje, ovih dana trgovina bi trebala biti aktivnija, rezultati bi trebali biti objavljeni sljedeći tjedan, stoga strpljenja……………[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

obrazloži zašto ,ili nemoj pisat ništa!

opasan neki tip …

ako cijena probije liniju trenda, onda će i nastaviti rasti, koliko? to ne mogu reći, ali bih ja osobno volio do 400,00 kn

laki, ne kužim što si htio reći ?!?!?

Sorry, malo sam nervozan, Pantelija je umro…pa me je to malo potreslo…hihi.

A sad za ozbiljno, hoću reći da ti sa svojom teorijom ciljaš na “sigurniju, ali manju zaradu…am i right?
A dok ti po svojoj teoriji kupiš, ode cijena up!
Ne znam, svako ima svoj timing, i guess…[smiley2]

ja sam se isto na sjenjaku navukao na belje sireve, [smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

ja sam se isto na sjenjaku navukao na belje sireve, [smiley11]

zdenka rules,

ali se buco jeo u Slobodinim trgovinama po cijelom gradu …

Sorry, malo sam nervozan, Pantelija je umro…pa me je to malo potreslo…hihi. A sad za ozbiljno, hoću reći da ti sa svojom teorijom ciljaš na “sigurniju, ali manju zaradu…am i right? A dok ti po svojoj teoriji kupiš, ode cijena up! Ne znam, svako ima svoj timing, i guess…[smiley2]

Možeš to gledati tako, ali vidi što se događa, cijena ide do 310 pa se vraća na 300, možda bude i pala ispod. Lova ti čami u toj dionici, a moga si negdje odraditi 10 – 20 %. Kada probije liniju koju sam iscrtao, gotovo sigurno nema povratka nazad.

Kad crvena linija bude probijena, vrlo je vjerojatan nagli porast cijene, pa je pitanje hoces li biti dovljno brz i uhvatiti cijenu koja ti garantira zaradu ili ces je uhvatiti na njenom vrhuncu.
Za one koji nemaju kristalnu kuglu koja ce im predvidjeti tocan trenutak porasta cijene, predlazem kupovinu na ovim razinam (naravno, oni koji uopce i razmisljaju o kupovini doticne dionice) i budu strpljivi. Uostalom, buducnost ovdje i nije tako nepredvidiva [smiley2]

Dobro pingwin govori!Kao što se uvijek u prijašnjim slučajevima događalo odjednom se pojave par naloga preko 1000komada na kupnji i u sat vremena naprave dar-mar i dignu letvicu visoko.
Prošli tjedan se moglo uzimati značajnije po 290kn ali danas ne možeš dobiti neke količine ispod 305kn!
Volio bih da s objavom izvješća zaboavimo na razine ispod 350kn a sa I.kvartalnim odemo dalje tj.gore!!!

Novac je kisik burze!

New Report

Close