Ako se makne prodaja transporta i mlinskog poslovanja (koliki je gubitak izračunajte)???
Čista akumulacija.
Kao iz udžbenika, veliki promet na velikom rastu.
Ide ovo još jako daleko.
Vidjet ćemo već sutra.
Moslavka Kutina d.d.
Temeljni kapital: 11.503.920 Kn
gubitak za 2013 god. : 550.603,23 Kn
Kapital i rezerve na dan 31.12.2013 : 7.533.322 Kn
FI za 2013 god. te izvješće neovisnog revizora od 28.04.2014. : http://rgfi.fina.hr/IzvjestajiRGFI.web/main/home.jsp
Ako se makne prodaja transporta i mlinskog poslovanja (koliki je gubitak izračunajte)???
A da nam ti malo izračunaš koliki je gubitak uzevši u obzir da je Beljetrans prodan u 1. kvartalu.
Zar je neka moguća korist za Belje moguća tek nakon 3 godine … ?
31.7.2014. 12:51
” … dok će Mercatorovim dobavljačima barem još tri godine biti zajamčen položaj koji su imali i do sada, pišu slovenski mediji…”
Agrokor objavio ponudu za preuzimanje još 47 posto dionica Mercatora
FI 3 ce biti puno zanimljivije od FI 2. Do tada ocekujem lagano vracanje na vise razine. To je samo moje misljenje. Naravno, uvijek ce biti strasljivaca kao onih od jucer sto su prodavali po 37,6. Neka neka, danas su valjda malo pametniji. Kako se ono kaze, treba uciti na greskama.
Ja neznam jeli haluciniram ali ovo netko skuplja konstantno na bidu.
Ispravite me slobodno ako griješim.
Zar je neka moguća korist za Belje moguća tek nakon 3 godine … ?
31.7.2014. 12:51
" … dok će Mercatorovim dobavljačima barem još tri godine biti zajamčen položaj koji su imali i do sada, pišu slovenski mediji…"
Agrokor objavio ponudu za preuzimanje još 47 posto dionica Mercatora
a što je pravom ulagaču pričekati 3 godine? nismo mi sitni špekulanti nego pravi ulagači [emo_palacg]
Počelo seostvarivatio čemu smo već prije pričali.Brend Belje će okupiti cijelu primarnu proizvodnju pod Agrokor hranom.Sad kad je Adria retail u funkciji bit će poslapreko glave to sve opskrbiti,mislim da će morati još par akvizicija napraviti.