1:1
glupost…pogledaj BV Belja i Vupika pa ćeš vidjeti da će taj omjer biti 1:3(4)
dali su ova desavanja pozitivna ili negativna za poslovanje tj dionicu ove firme…
trebala bi biti pozitivna, ali uzevši u obzir tko je većinski vlasnik teško je biti optimist
kolege, što ste se uhvatili tog omjera? bit će onakav kako gazda reče. pa već smo se valjda n-ti put uvjerili u to.
1:1..a spajanju sam pisao prije godinu dana, imate u mojim postovima
Možeš ti pričati šta hoćeš,ali to ne znači da će to tako i biti. Ti stvarno misliš da će vukovarski branitelji samo tako sjediti i gledati kako za nešto što vrijedi 3 dobijaju 1? Lako mene ili tebe zetnut, ali nekog ko je izgubio zdravlje boreći se za Hr. malo teže…. Gazda je i tako na lošem glasu,a ovako loša netreba nikome, pa čak ni njemu…
1:1..a spajanju sam pisao prije godinu dana, imate u mojim postovima
Oprostite,ali ovo je “šala mala”!!!
Svaka “čast” blogeru “što čisti” Vupik i “drži cijenu”,ali mi nije jasno da nije zainteresiran kupovati jeftinije “ako mu tržište nudi”!
Pozz
Možeš ti pričati šta hoćeš,ali to ne znači da će to tako i biti. Ti stvarno misliš da će vukovarski branitelji samo tako sjediti i gledati kako za nešto što vrijedi 3 dobijaju 1? Lako mene ili tebe zetnut, ali nekog ko je izgubio zdravlje boreći se za Hr. malo teže…. Gazda je i tako na lošem glasu,a ovako loša netreba nikome, pa čak ni njemu…
[/quote]
Fućka se njemu i za branitelje i nas ostale, oteće on to od svih po cijeni po kojoj je kupovao belje.On je u zajedničkom djelovanju sa državom tako je sud zaključio.
[/quote]
Fućka se njemu i za branitelje i nas ostale, oteće on to od svih po cijeni po kojoj je kupovao belje.On je u zajedničkom djelovanju sa državom tako je sud zaključio.
[/quote]ja cu mu dati,ali po 100 kn
[/quote]
[/quote]
Oteo si mi slova koja sam htio napisat, a vukovarski branitelji ionako imaju već problem od vlasništva Vupika njih brine Ustavni sud