BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1:1

glupost…pogledaj BV Belja i Vupika pa ćeš vidjeti da će taj omjer biti 1:3(4)

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

dali su ova desavanja pozitivna ili negativna za poslovanje tj dionicu ove firme…

dali su ova desavanja pozitivna ili negativna za poslovanje tj dionicu ove firme…

trebala bi biti pozitivna, ali uzevši u obzir tko je većinski vlasnik teško je biti optimist

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

kolege, što ste se uhvatili tog omjera? bit će onakav kako gazda reče. pa već smo se valjda n-ti put uvjerili u to.

1:1..a spajanju sam pisao prije godinu dana, imate u mojim postovima

Možeš ti pričati šta hoćeš,ali to ne znači da će to tako i biti. Ti stvarno misliš da će vukovarski branitelji samo tako sjediti i gledati kako za nešto što vrijedi 3 dobijaju 1? Lako mene ili tebe zetnut, ali nekog ko je izgubio zdravlje boreći se za Hr. malo teže…. Gazda je i tako na lošem glasu,a ovako loša netreba nikome, pa čak ni njemu…

Toda u HR je navikao da ništa ne plati..a dionicari mu ne predstavljaju nista

Oprostite,ali ovo je “šala mala”!!!
Svaka “čast” blogeru “što čisti” Vupik i “drži cijenu”,ali mi nije jasno da nije zainteresiran kupovati jeftinije “ako mu tržište nudi”!
Pozz

Možeš ti pričati šta hoćeš,ali to ne znači da će to tako i biti. Ti stvarno misliš da će vukovarski branitelji samo tako sjediti i gledati kako za nešto što vrijedi 3 dobijaju 1? Lako mene ili tebe zetnut, ali nekog ko je izgubio zdravlje boreći se za Hr. malo teže…. Gazda je i tako na lošem glasu,a ovako loša netreba nikome, pa čak ni njemu…
[/quote]
Fućka se njemu i za branitelje i nas ostale, oteće on to od svih po cijeni po kojoj je kupovao belje.On je u zajedničkom djelovanju sa državom tako je sud zaključio.

[/quote]
Fućka se njemu i za branitelje i nas ostale, oteće on to od svih po cijeni po kojoj je kupovao belje.On je u zajedničkom djelovanju sa državom tako je sud zaključio.
[/quote]ja cu mu dati,ali po 100 kn

[/quote]
[/quote]
Oteo si mi slova koja sam htio napisat, a vukovarski branitelji ionako imaju već problem od vlasništva Vupika njih brine Ustavni sud

1:2 – jedino realno i prihvatljivo

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

New Report

Close