Ne znam odakle toliko čuđenje, pa nije gubitak nastao danas ili 07.07.2014 objavom glavne skupštine. Knjigovodstveno će se to “speglati”, ne vrijedi zbog toga Belje niti više, niti manje nego prije par mjeseci ili godinu!
Nakon ljeta Hrvatska ulazi u EAFRD, očekuje se rast agrara do pet posto
Nakon ljeta Hrvatska ulazi u EAFRD, očekuje se rast agrara do pet posto
ne pričajte gluposti,niti će biti delistanja niti povećanja temeljnog kapitala na štetu malih dioničara.
ako pozanjete pravo društava,ova mjera koju provode je nužnost kako bi pokrili gubitke proteklih godina i čiti je knjigovodstveni manevar.
ono što će se desiti u dogledno vrijem je da se sva agrokor prehrana i temeljna porizvodnja(vupik ,pik,sojara) pripji belju jer mu je belje najači brend.čak mi se čini da je jači brend nego davor šuker[emo_smijeh][emo_smijeh]
Dokapitalizacije će sigurno biti,a niti delistiranje u budućnosti nije isključeno!!!
Dokapitalizacija će biti uz isključenje prava malih dioničara na istu!!!
Ništa ja tu ne vidim dobro za male dioničare!!!
Pozdrav
Sada je sigurno da ce biti spajanja Belja i Vupika na istu nominalu su ih stavili . A ustede bi bile velike da se spoje ove dvije tvrtke.
Dodajte tu još i PIVK
BLJE+VPIK+PIVK ….to će biti možda i najjača “agro” firma u regiji
Sada je sigurno da ce biti spajanja Belja i Vupika na istu nominalu su ih stavili . A ustede bi bile velike da se spoje ove dvije tvrtke.
Kakve veze ima ista nominala sa spajanjem?Nikakve!!!
Ako i bude spajanja,bitna je realna vrijednost i BV!
Pozdrav
Toda je ovo platio 1kn. LoL
Toda je Belje platio 1 kunu kad je bilo uništeno ratnim i poratnim zbivanjima, a sad će platiti 40 kuna za eventualne nove dionice Belja. A vi ih prodajete ispod cijene.
A i nije za usporedbu stanje Belja 2004. godina i 2014. ako razumiješ što želim reći.
Iduće godine poljoprivreda dobiva znatno veće poticaje nego ove godine.
On može i dalje prikazivati gubitke,smanjivati nominalu i male dioničare delistirati za kunu kao što je napravio i sa Vrbovcem.Više ne djeluje sa državom jer mu nije potrebna.
Toda je Belje platio 1 kunu kad je bilo uništeno ratnim i poratnim zbivanjima, a sad će platiti 40 kuna za eventualne nove dionice Belja. A vi ih prodajete ispod cijene.
A i nije za usporedbu stanje Belja 2004. godina i 2014. ako razumiješ što želim reći.
Iduće godine poljoprivreda dobiva znatno veće poticaje nego ove godine.
[/quote]
Ništa neće platiti novim novcem već će samo zamjeniti dio duga za nove dionice!!!
Nakon toga postoji mogućnost novog smanjenja nominale ,sve do 10 kuna minimalno i novih dokapitalizacija!!!
Mislim da je ovo samo “međufaza”!
Pozdrav