BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Toda je ovo platio 1kn. LoL

free flow information

Ako Toda nešto plaća 40kn to vrijedi barem trostruko. Imho

normalno da vrijedi, ali dok on to ne odluči prodati neće belje sigurno preko 70-80 kn

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

slijedi li po mom osobnom poimanju…. nažalost isto ili sl. i na Belju…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=52063

@cbw
ste pročitali članak 5.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=52055

što to znači da firma sama sebi otpisuje dugove smanjenjem nominale.
ja to ništa ne razumijem

[color=blue][emo_cool] [b]PRAVI DUDEK IMA REGICU , DIONICE BELJE , I OVU DIVNU VLADU[] [emo_palacg][/b] [/color]

Prihodi skoro dvije milijarde kuna, a gdje ce biti sada s Mercatorom, ne mogu se načuditi prodavačima.

Ja doista ne vidim što je tu čudno!!!
Nisu toliko bitni prihodi ako su rashodi veći,a kod Belja jesu i to već duže vremena,a nema naznake promjene.
Mislim da dioničari s pravom prodaju na ovoj razini.
Pozdrav

Prihodi i rashodi unutar koncerna se namještaju prema trenutnim potrebama. Ovdje se planira dokap uz isključenje posojećih, znači treba privući nove ulagače inače dokap nema smisla. Sa ovakvim brojkam ih neće privući. U Q1 smo vidjeli sramežljive najve dobiti, a sada kada je cijena na burzi kakvu su željeli, ne bi se čudio da krenu iskazivati konkretniju dobit.

@cbw

ste pročitali članak 5.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=52055

[Da/quote]
Da kolega zztop,procitajte postove prije a slicno i na temi vupik. temeljni kapital nije isto sto je kapital i rezerve.

Merkator riješen, dugoročno osigurani ogromni prihodi.

Dokap uskoro riješen, sviježi novci.

Ulaganje u proizvodne kapacitete zaokruženo.

Zaokret u FI, čekamo 2 Q.

P.S.
Je li moguća ovdje nakon dokapa prodaja MF-a od strane gazde kao kod Leda?

Da li će možda prije firmu malo posložiti financijski da se bolje može udati?

Po koliko bi se dio firme fondovima mogao udati ako bude?

Pozdrav.

ne pričajte gluposti,niti će biti delistanja niti povećanja temeljnog kapitala na štetu malih dioničara.

ako pozanjete pravo društava,ova mjera koju provode je nužnost kako bi pokrili gubitke proteklih godina i čiti je knjigovodstveni manevar.

ono što će se desiti u dogledno vrijem je da se sva agrokor prehrana i temeljna porizvodnja(vupik ,pik,sojara) pripji belju jer mu je belje najači brend.čak mi se čini da je jači brend nego davor šuker[emo_smijeh][emo_smijeh]

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

@cxy2012
Nema niti pomisli o nikakvom udavanju niti Belja niti Vupika… to je proizvodnja to ostaje, a tako i mora biti. Koliko PIK-ovi vrijede samo nebo zna!

cxy
zašto mislite da će dokap biti sa svježom lovom? poznavajući gazdu… jako teško! gotovo nemoguće!

New Report

Close